Gutenberg ...kralj si :master: ova serija BW govori puno više od riječi....odlične fotke!!!
Ak imaš još sam pucaj
kay:
Ak imaš još sam pucaj
Pa, kada komplimenti dolaze od ovakvog majstora kao što si ti, mogu samo biti počašćen i ništa više... Biti će još fotki, samo da ih prebacim i smanjim malo rezoluciju... A tek na ljeto kada odem na dva mjeseca... Svaki tjedan reportaža!:banana:Gutenberg ...kralj si :master: ova serija BW govori puno više od riječi....odlične fotke!!!
Ak imaš još sam pucaj![]()
kay:
Imas odlicnu kompoziciju na nekoliko fotki, a kadrovi su vise nego artisticki ..sve onak po mom gustu ,josh "obojano" BW ..ma jednom rijecju ZAKON!!!!Pa, kada komplimenti dolaze od ovakvog majstora kao što si ti, mogu samo biti počašćen i ništa više... Biti će još fotki, samo da ih prebacim i smanjim malo rezoluciju... A tek na ljeto kada odem na dva mjeseca... Svaki tjedan reportaža!:banana:
Hvala, stvarno mi pohvale od profića puno znače!Imas odlicnu kompoziciju na nekoliko fotki, a kadrovi su vise nego artisticki ..sve onak po mom gustu ,josh "obojano" BW ..ma jednom rijecju ZAKON!!!!
Zelim da se prikljucis i u fotkanju Zagreba ...mislim da bi dobili odlicne fotke...
P.s. copy/paste-aj koju fotku i na Art dretvu...definitivo !!!kay: :master:
Kao prvo, i meni je žao što nismo uspjeli baš pričati, ali na sljedećem sigurno!:eek2::eek2: Paris!!!!!!
AAAAAAA savršen grad, romantičan, grad koj nikad ne spava.... ma divan!!!! odlične slike!!!!!! ako imas jos please stavljaj.....Eiffelov toranj..... pogotovo.....Utješi malo romantično srce koje žudi za Parizom...:nuts::nuts:
Pošto nismo imali prilike razgovarati na meetingu.... zanimalo bi me, kakav je grad? općenito tvoji dojmovi (ukratko)?![]()