SkyscraperCity banner

1281 - 1300 of 3505 Posts

·
Revista presei prahovene
Joined
·
1,711 Posts
Premierul Emil Boc a avut astăzi o întrevedere cu reprezentanții companiei americane Timken

Primul-ministru Emil Boc a avut astăzi o întrevedere cu reprezentanții companiei americane Timken, care activează în domeniul ingineriei şi producţiei de rulmenţi şi sisteme de transmisie și deţine o unitate de producţie rulmenţi la Ploieşti.
Premierul Emil Boc și preşedintele The Timken Company, Jim Griffith, au discutat despre oportunitățile de investiții pe care România le oferă în acest moment și despre o posibilă nouă investiție a companiei americane, în același domeniu, în țara noastră.
[...]
• Compania a fost înfiinţată în 1899 cu sediul central în oraşul Canton – Ohio, fiind listată la Bursa din New York.
• Compania activează în domeniul ingineriei şi producţiei de sisteme anti - fricţiune (rulmenţi) şi sisteme de transmisie (roţi dinţate, pinioane, etc) cu aplicabilitate în industria aerospaţială, auto, energie regenerabilă (eoliene), echipamente miniere şi de transport feroviar.
• Vânzări înregistrate în 2010: 4,1 miliarde U$D;
• Număr de angajaţi: 20.000 în întreaga lume din care 880 în România;
• Unităţi de producţie şi inginerie în 39 de ţări (inclusiv în România)
• În România deţine o unitate de producţie rulmenţi la Ploieşti achiziţionată prin procesul de privatizare în 1997 în care a investit până în prezent 80 milioane U$D. Suplimentar este în implementare (derulare) un proiect de investiţie de 20 milioane U$D.

Sursa
 

·
Student CFDP
Joined
·
536 Posts
Si in Brasov sunt 8-10 semafoare cu buton, care isi fac treaba destul de bine, unul din ele fiind in capatul zonei pietonale (Republicii). Ar merge la noi folosite de exemplu pe bulevard la cele 2 ronduri sau intre Caraiman si Nord, nu stiu cum ar afecta circulatia tramvaielor.
 

·
Registered
Joined
·
455 Posts
13 etaje, 242 de camere de cazare, doua restaurante si un bar cu terasa. Clientii hotelului vor mai beneficia de o sala de fitness, o piscina si un centru spa cu sali de tratament, dar si o sala de conferinte
Mie-mi pare de 14 etaje:-? Vechia cladire are 11 etaje si asta pare sa aiba cu 3 mai mult..
 

·
Revista presei prahovene
Joined
·
1,711 Posts
^^ Si eu tot 13 etaje stiam ca avea noua aripa.

@miha_uk & usernameteg, asteptam voturile voastre in Roll Call '11. Multumim ca sustineti comunitatea ploiesteana pe forumul SSC!
 

·
Revista presei prahovene
Joined
·
1,711 Posts
Sustin comunitatea ploiesteana, insa ezit ce oras sa votez in poll, tinand cont ca de vreo 10 ani stau doar 2-3 zile pe luna in Ploiesti, si restul de 28 in Bucuresti ... :)
Nu conteaza locatia geografica, conteaza cu ce oras te identifici si ce topic te intereseaza in principal. Mai sunt destui membrii ai forumului care au procedat la fel. In final, decizia e a ta :)

Numai bine.
 

·
Revista presei prahovene
Joined
·
1,711 Posts
pana la urma se va concretiza si investitia Honeywell in Ploiesti West Park: :cheers:

COMPANY: HONEYWELL FRICTION
COUNTRY OF: USA
ORIGIN LOCATION INDUSTRIAL: Ploiesti
SECTOR: Automotive
INVESTMENT VALUE: 58,7 € Mililion
NO. OF JOBS: 300
INVESTMENT IMPLEMENTATION PERIOD: 2011-2013


Sursa

Ministerul Finanţelor a aprobat în 2011 acorduri de ajutoare de stat în valoare de 63,9 milioane euro pentru zece companii, în urma implementării proiectelor estimându-se crearea a peste 1.000 de locuri de muncă, informează NewsIn citând un comunicat al MFP.[...]
Cea mai mare sumă în ceea ce priveşte ajutorul de stat, respectiv 17,88 milioane euro, a primit-o compania Honeywell, Ariceştii-Rahtivani, judeţul Prahova, pentru implementarea unei tehnologii inovative de producţie a plăcuţelor de frână.[...]
Anul acesta, au mai fost acordate ajutoare de stat pentru o fabrică pentru microirigaţii în Ariceştii Rahtivani, Prahova, beneficiar Toro Manufacturing and Sales, valoarea schemei fiind de 8,47 milioane euro.

Sursa
 

·
Revista presei prahovene
Joined
·
1,711 Posts
La un moment dat se discuta despre Kaufland 3, insa din cate stiu eu, Politia nu a fost de acord, pe motiv ca traficul ar fi blocat toata zona de acolo.:nuts:
Ultimul zvon ar fi ca se construieste un mall...
 

·
Registered
Joined
·
78 Posts
Ceva se construieste garantat acolo, oricum Upetromul in actuala formula nu cred ca va mai rezista prea mult, una din variantele vehiculate ar fi transformarea in sectie de reparatii si mutarea in West Park.
 

·
Registered
Joined
·
455 Posts
Ceva se construieste garantat acolo, oricum Upetromul in actuala formula nu cred ca va mai rezista prea mult, una din variantele vehiculate ar fi transformarea in sectie de reparatii si mutarea in West Park.
Ar fi o idee excelenta si de urmat pt mai multe uzine care se afla in Ploiesti.
Ploiestiul s-a extins si multe uzine/fabrici au ajuns acuma sa faca parte din oras. De exemplu fabrica Dero de la intersectia Bld Republicii cu Vestului, pai cand s-a construit (in prima faza) dupa ea pe Republicii spre km6 nu prea mai era nimic si acuma s-a mai extins orasul cu 2-3 km.
Solutia e simpla, sa primeasca facilitati pt mutarea lor in exterior, cum ar fi in Ploiesti West Park, astfel s-ar reduce si traficul greu din Ploiesti si ar fi un avantaj si pentru ei, pentru ca ar avea mai usor acces la centura Ploiestiului sau la viitoarea autostrada. Pe terenul ramas liber sa se amenajeze parcuri sau ce or vrea ei pana la urma da nu fabrici.
 

·
Registered
Joined
·
172 Posts
Eu indraznesc sa visez la un proiect similar acestuia din Lodz, PL.
Evident, pastrand proportiile si adaptandu-l la situatia din teren DAR incluzand in el Gara de Sud si zonele adiacente (piateta din fata magazinului Big, parculetul si terminalele autobuz+tramvai, podul de peste CF) plus zonele marginase platformei Upetrom (cartiere de blocuri si case)
 

·
Moise
Joined
·
7 Posts
http://www.youtube.com/watch?v=X3OLOmFpOUg

Am vazut in clipul asta o multime de cladiri vechi care sunt inca in picioare, multe din ele renovate... dar sunt si multe blocuri care sper sa nu fiu cu gura aurita dar la primul cutremur vor fi jos...un amplu proiect de constructii ne trebuie pentru oras. Blocurile "imbulinate" daca nu mai merge structura refacuta sa fie demolate iar spatiul refolosit. Nu am vazut inca in tara un astfel de proiect si inca nu cred sa existe curaj pentru asa ceva, dar sincer cred ca altfel nu se poate...
 
1281 - 1300 of 3505 Posts
Top