SkyscraperCity Forum banner

???

Po burzy...

1537 Views 9 Replies 6 Participants Last post by  nikmin
1 - 10 of 10 Posts
Ok, ryzykuje briga za politykę poza HP, ale nie moge się powstrzymać :D.

To zdjęcie podczas ładowania jest jak rządy PO. Z początku wydaje się, że będzie świetnie, potem przychodzi spore rozczarowanie, ale w sumie nie jest tak źle ;).
Też kiedyś stanołem w tym miejscu i pstryknołem. Mam w kolekcji ;)
^^ U Ciebie to pewnie o niebo, a nawet dwa lepiej miejsce owe zostało pokazane :)
^^
Wkurzasz mnie z ta skromnoscia:) Masz w tym roku najwiecej finalow ze wszystkich uczestnikow i dalej klamiesz;) ze nie umiesz robic zdjec. Nie z nami te numery.

Pieknie pokazales, jak ewoluowal model Uno/Punto, na przestrzeni ostatnich 2 dekad. Mimo wszystko, podobienstwo jest uderzajace:)
Krzycho, ale tu nie chodzi o skromnośc i miejsca w finałach :) Tylko o to, że am70 nawet pstrykowi nada klimat taki, że kopara opadnie. Elektro kącik potwierdza tą regułę. Niby miejsce zwykłe, ot jakiś narożnik, a ja bym chciał tam byc, bo ocieka klimatem. Swoją drogą to sam byś coś wrzucił :)

Kurcze no, nie dało się tam nie zrobic zdjęcia, chociażby ze względu na lokalizację. Świetny kontrast.
See less See more
Bardzo przeszkadza mi nienaturalna zieleń i generalnie to jak nienaturalnie wywołałeś raw.
po burzy kolory zawsze sa bardziej wysycone bo umyte z kurzu ;)
Krzycho, ale tu nie chodzi o skromnośc i miejsca w finałach :) Tylko o to, że am70 nawet pstrykowi nada klimat taki, że kopara opadnie. Elektro kącik potwierdza tą regułę. Niby miejsce zwykłe, ot jakiś narożnik, a ja bym chciał tam byc, bo ocieka klimatem. Swoją drogą to sam byś coś wrzucił :)

...
Zgadza sie, ale nie powinienes przy okazji dyskredytowac swoich prac, bo wcale nie sa gorsze.

Ja przez najblizsze 3 miesiace juz nic nie wrzuce, brak czasu. Dopiero jak wroce z Polski:)
See less See more
8,5 :)
1 - 10 of 10 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.