SkyscraperCity Forum banner

Po prostu Trójmiasto

5047 Views 21 Replies 18 Participants Last post by  kozax
Gdzieś się zapodziały wątki fotograficzne z naszego trójmiasta a że przeglądałem sobie ostatnio PLFOTO i wiele fot wbiło mnie w ziemię więc tu zapuszczę troszku. Wspomagałem się też fotkami z Panoramio.

Żóławy (inny świat a to tylko pół godziny drogi kajakiem z pod Żurawia :) )

Gdańsk

Sopot

Gdynia

Morze

Stumilowy Las

See less See more
150
1 - 20 of 22 Posts
Wybacz, ze sie "czepnę". Żuławy pieszemy przez ó ?
Ladna relacja. Pisze sie "troszke" a nie "troszku" :)
Może ty piszesz troszke ale ja piszę troszku :D Miłośników trójmiasta zapraszam do tego wątku a miłośników ortografii zapraszam by poszukali sobie forum na temat ortografii. 2 godziny zbierałem te zdjęcia do tego wątku i nie chce mi się czytać tych równoważników zdań skleconych w pięć sekund dla podbustowania swojego ego przez jakichś jełopów. Zajmijcie się czymś produktywnym.
See less See more
Zajebiste fotki :cheers: wręcz wykurwiste :D :cheers:
świetna galeria :cheers: po prostu apoteoza trójmiejskości
Zajebiste fotki :cheers: wręcz wykurwiste :D :cheers:
Oj, tak, zajebiste i wykurwiste. Szczera prawda. Już się cieszę, że do Was, do jest do Trójmiasta na kilka wakacyjnych dni przyjadę.
Obejrzałem sobie jeszcze raz zdjęcia, na spokojnie. Dawno tak dobrych fotografii nie widziałem. Ich miarą jakości jest to, i wiem to już teraz, że będę do nich często wracał. Rewelacja!
genialne zdjecia - moje gratulacje :) (co prawda jest to piekny rejon Polski, wiec nie trudno o ladne zdjecia ;) )
Ale to chyba troche posiedziales na plfoto zeby wyszukac te zdjecia :>
A ja sie pytam co z tymi Zóławami ;)
taaak rewelacyjny wycinek z życia 3City. Brakuje mi jeszcze ruchu ulicznego, korków no i wypełnionych ścieżek rowerowych niczym na DK1 :)
Gratulacje także ode mnie - kapitalne !!! zdjęcia:)
A ja sie pytam co z tymi Zóławami ;)
Zostawiłem specjalnie żeby cię to nurtowało. :nuts:
Hmmm...

ZAWSZE jak patrzę na te zdjęcia- to gdzieś "płowieje" moja miłość i zachwyt nad pięknem Poznania... :lol:
Ech... Pięknie tam macie... :eek:kay:
2 godziny zbierałem te zdjęcia do tego wątku
szacunek za dobrą selektę - fajnie że się jeszcze komuś chce pogrzebać :)

a zdjęcia są dobre, bo kradzione - proste :D
Po prostu piękne.. Co tu jeszcze można napisać..
Po prostu Trójmiasto :)
1 - 20 of 22 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.