Dlatego zawsze stosuję twardy podział na przed- i powojenny okres. Oczywiście nie zaszufladkowując niczego, ale wydaje mi się to być dobrym nawykiem 😁
A kto powiedział, że nie można wziąć take away'a
O dzięki!
Dlatego zawsze stosuję twardy podział na przed- i powojenny okres. Oczywiście nie zaszufladkowując niczego, ale wydaje mi się to być dobrym nawykiem 😁Fakt. Ale przeciwnicy stylu modernistycznego mają aż nadto argumentów![]()
A kto powiedział, że nie można wziąć take away'aTo byłaby wtedy bardzo krótka fotorelacja![]()
O dzięki!Na przykłąd taka instytucja: CKE Stara Rzeźnia | Bezpieczna przestrzeń dla kultury i biznesu!
Muzeum ma być otwarte w maju.To jest budynek Morskiego Centrum Nauki? Ciekawe... to już działa? Chyba w zeszłym roku był jeszcze w budowie...?
^^266_1
Nie jest to może klasa Filharmonii, ale budynek już stał się symbolem nowej nadodrzeńskiej architektury
Zdecydowanie, już trzy lata temu widziałem ile młodzieży tam spędza czas letnią porą.Teraz można podziiwać Wały Chrobrego mając już na prawym brzegu coś więcej niż "potencjał"
Katowicka jest chyba lepsza jakościowo no i wygląda jakby była zakładana od samego początku. W Szczecinie to trochę jak szukanie oszczędności i zamiennikówInteresujące. Elewacja podobna do centrum kongresowego w Katowicach.
Ale tutaj są nawet dwie warstwy BLACHY - z czego jedna to coś a'la siatka ogrodzeniowa a druga to bardziej elewacja marketuUfff, na szczęście!!! Już chciałem coś szrajbnąć o "klasie" Filharmonii i czemu nie kolejna blacha falista lub beta? Na szczęście się opamiętali!![]()
Przyjeżdżaj do Gorzowa czym prędzej - staromiejskie bloki są proste i nieudziwnione!Jak mnie się znudziły te wszystkie dziwnokształtne ikony po tym, co zobaczyłem w Norblinach, browarach i innych portach.
Ja też. I musiałem kupić nowy obiektyw bo ten stary wypadał słabo w kontakcie z asfaltemW 2021 chodziłem tak zachwycony tym rejonem, że nowoczesnej jezdni od nowoczesnego chodnika nie odróżniłem![]()
Bez obaw. Koniec wycieczki już bliskiPawelski zaraz się złamie!![]()
A Al. Piastów to niby skąd?Wycieczka do Szczecina to jak za granicę. Zero piastowskości itd. Nic tylko chłonąć egzotykę![]()
Ja stałbym w oknie i podziwiał okolicę. Robota na całe życieZastanawiam się co zrobiłbym w tym wykuszu ze zdjęcia 268_3? Miejsce na kawę, na biurko i mini gabinet? A może wstawiłbym tam fotel lub nawet łóżko?![]()