SkyscraperCity Forum banner

[Polska] Mieszkania i domy, w których mógłbym łaskawie zamieszkać, ale mnie kurła nie stać

31661 Views 73 Replies 36 Participants Last post by  AprilShower

Jerzego Szaniawskiego, Żoliborz, Warszawa

4 200 000 zł
See less See more
6
  • Like
Reactions: 5
1 - 20 of 74 Posts

Nieruchomość jest państwowa, można podejrzewać jaki niestety stan jest w środku, skoro nie pokazują.

Łowicka 39A, Mokotów, Warszawa
5 100 000 zł
See less See more
3
  • Like
Reactions: 5
fajny watek, cos optymistycznego (mimo cen) :)
^^
^^ Zaprojektowana przez Romualda Gutta, w środku miała siedzibę jakaś firma więc pewnie do remontu.
Ja dodam, że na żywo chałupa robi 10 razy lepsze wrażenie niż na zdjęciach. Jest tak umiejscowiona, że po prostu nie za bardzo ją widać.
Ja dodam, że na żywo chałupa robi 10 razy lepsze wrażenie niż na zdjęciach. Jest tak umiejscowiona, że po prostu nie za bardzo ją widać.
No właśnie położenie trochę nie bardzo, z dwóch stron ulica, obok przystanek. Po ogrodzie od frontu w gaciach nie pochodzisz.
See less See more
Przede wszystkim kilka lat temu postawili w okolicy przeskalowanego grzmota - apartamentowiec, który po prostu totalnie zawalił okolicę tych przedwojennych willi.

Z drugiej strony, gdzie nie budować gęsto, jak właśnie tu.
No właśnie położenie trochę nie bardzo, z dwóch stron ulica, obok przystanek. Po ogrodzie od frontu w gaciach nie pochodzisz.
No to jest jednak willa w mieście, a nie pierdziszewie podlaskim ;)
Zaraz dostanę bólu hurr dupy durr, bo to jest właśnie coś co lubię i gdzie by pasowała moja kolekcja ceramiki i szkła z lat 60 i 70 (plus Bolesławiec), oja oja OJAAAAAAAAA, nienawidze cię Betą.
Idę do mieszkań na prestiżowym mokotowie gwiazd bo potrzebuję jakichś negatywnych emocji dla równowagi.
See less See more
Jerzego Szaniawskiego, Żoliborz, Warszawa

4 200 000 zł
Trzeba doliczyć milion na zmianę wystroju z "sekretarz KC PZPR" na coś bardziej strawnego.
See less See more
  • Like
Reactions: 2
Nozdrzami wyobraźni poczułem zapach kilkudziesięciu lat palenia fajek, widząc ten drewniany wystrój z pierwszego posta.
  • Like
Reactions: 1
Trzeba doliczyć milion na zmianę wystroju z "sekretarz KC PZPR" na coś bardziej strawnego.
Moi starsi kupowali budę z przeszłością w takim klimacie to było znacznie, znacznie gorzej. W dodatku sama chałupa pomimo 'zdrowe mury' stwierdzonego przez rzeczoznawce podczas oględzin przed kupnem okazała się do wyburzenia przynajmniej do poziomu stropu nad piwnicą (piwnica była porządna)
See less See more
^^ Rzut z cyklu "znajdź kąt prosty".
  • Like
Reactions: 2
Łazienka w wykuszu z narożnym oknem :heart: Pewnie dla pewności, że widać Twoją Pozłacaną Wannę z Kolumnadą, okna do podłogi. Kamera z kanałem premium na jutubie gratis.
IMO @lenin pomyliłeś wątki

(...)
No właśnie z naszym Leninem to wcale nie jest takie pewne. ;)

Zwracam uwagę, że w wątku prezentujemy subiektywne odczucia.
See less See more
  • Like
Reactions: 3
Nie no, panowie, dwie umywalki są, na bogatości. Ale to narożne okno... do wstydliwych nie należę ale chyba bym je zamurowała.
IMO @lenin pomyliłeś wątki

Klatka i widok z tej dziwnej łazienki(a raczej z innego okna) za cenę poniżej 700 tysi za 180 metrów plus za 50 metrowy garaż (kwestia negocjacji)za apartament z 2000 roku..uważam za super okazję , zważywszy co za cenę do 1mln pln można nabyć:);)(jakieś 70 metrowe klitki w kołchozie z wątku obok;)-tu jest budynek z 4 apartamentami i 4 tys m 2 działki;)..kilka ofert tutaj to choroba holenderska, trzeba być totalnie głupim by tyle zapłacić za te rudery;)
See less See more
3
1 - 20 of 74 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.