Obrodziło nam ostatnio w wątki ogólnopolskie, pokazujące różne ciekawe miejsca w naszym kraju, które sam oglądam z dużą przyjemnością. Mam trochę zdjęć z różnych rejonów Polski, które wykraczają poza ramy prowadzonych przeze mnie wątków dokumentacyjnych z działu
Zabytki i nie mam gdzie ich pokazać, bo bez sensu byłoby bez końca mnożyć kolejne thready. Poza tym miło jest dla urozmaicenia zapostować coś innego, niż zwykle. Będzie to wątek luźniejszy, niż te zabytkowe, bez długich opisów i mniej szczegółowy; bardziej dla pokazania tego, na co akurat będę miał chęć
Od razu zaznaczam, że żaden ze mnie fotograf. Zdjęcia są więc zwyczajne, czasem dla przyjemności robione, czasem wyławiane z obszerniejszych fotodokumentacji. Poza moimi zdjęciami pojawią się też zdjęcia robione przez Uriela63, który ma niezwykły dar znajdowania miejsc ciekawych, ale postować mu się nie bardzo chce - i zostawia tę mozolną robotę mnie. Będzie przede wszystkim Małopolska (tj województwa małopolskie i podkarpackie, lubeskie, czasem też świętokrzyskie), ale też pojedyncze fotki z innych rejonów. Ponieważ nie wiem kiedy i czykiedykolwiek się zabiorę do szczegółowego wątku o Lubelszczyźnie, będzie trochę z moich rodzinnych stron. Z naciskiem raczej na miasteczka, wsi, krajobrazy, niż na większe miasta. Nie mam też ambicji ni możliwości by dorównać takim mistrzom jak MarcinK czy Rycho19, ale jeśli kogoś zainteresują, to będzie mi miło
Zapraszam więc, komentarze rzecz jasna mile widziane :wave: