Можеше и на БГ 
Аз също мисля, че подобни специализирани издания биха били идеална реклама. Друго е Капитал например да направят статия за българските интернет "общества" в големи международни сайтове. И най-вече форумът ще получи популяризация ако бъдем цитирани в работата ни за 3-ти диаметър на метрото.Present the forum as a mecca for construction updates to Stroitelstvo.info, which IMO would be the media the most interested in our forum. Who knows they could even write an article about it :cheers:
Хм.... :smug:Аз също мисля, че подобни специализирани издания биха били идеална реклама. Друго е Капитал например да направят статия за българските интернет "общества" в големи международни сайтове. И най-вече форумът ще получи популяризация ако бъдем цитирани в работата ни за 3-ти диаметър на метрото.
И все пак, ако имате идеи или роднини/приятели в печатни и телевизионни медии..
Имаш роднини? :naughty:Хм.... :smug:
Не, но много бих искал първата ми голяма статия да бъде в Капитал. Просто се замислих, що не седна и да напиша нещо по въпроса. Специализирам журналистика, а още не съм направил нищо по въпроса. Едно интервю с модераторите + обширен репортаж за форума, би било много полезноИмаш роднини? :naughty:
АКо мислиш, че има шанс да се публикува някъдеНе, но много бих искал първата ми голяма статия да бъде в Капитал. Просто се замислих, що не седна и да напиша нещо по въпроса. Специализирам журналистика, а още не съм направил нищо по въпроса. Едно интервю с модераторите + обширен репортаж за форума, би било много полезно![]()
а така.. и да ни споменеш поименноНе, но много бих искал първата ми голяма статия да бъде в Капитал. Просто се замислих, що не седна и да напиша нещо по въпроса. Специализирам журналистика, а още не съм направил нищо по въпроса. Едно интервю с модераторите + обширен репортаж за форума, би било много полезно![]()