SkyscraperCity Forum banner
621 - 638 of 638 Posts

·
Registered
Joined
·
20,167 Posts
Kontrata për portin e Durrësit s’është firmosuar akoma, thotë ministrja

 

·
Carpe Diem
Joined
·
11,396 Posts
Mbi 39 mijë udhëtarë me tragete në portin e Durrësit vetëm në prill

TIRANË, 11 maj/ATSH/ Lehtësimi i masave kufizuese për lëvizjen e udhëtarëve nga vendi ynë drejt Italisë, është reflektuar dhe në rritjen e numrit të udhëtarëve, të cilët kanë lundruar nga porti i Durrësit drejt Barit dhe Ankonës dhe anasjelltas.

Referuar të dhënave zyrtare të Autoritetit Portual Durrës, përgjatë muajit prill 2022 tragetet kanë kryer 73 lundrime, duke transportuar 39,900 pasagjerë, ose krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë, vihet re një rritje me 11,469 pasagjerë më shumë.

Po të njëjtat burime, saktësojnë se 19,200 pasagjerë kanë hyrë në vendin tonë vetëm gjatë muajit prill, ndërsa 19,920 pasagjerë regjistruar në dalje, ndërsa bashkë me ta janë regjistruar dhe 7,730 automjete dhe 7,420 kamionë e trailerë.

 

·
Registered
Joined
·
1,897 Posts
Ide shume e mire. Kam punuar ne port. Ka kosto efektive dhe mund te vihet ne pune me faza. Shumica e ppunimeve ne kete lloj porti jane germime. Dherat e germuara hidhen perrreth per te ngritue lartesine e vendit di dhe ben te mundur kullimin e kenetes. P te ishte me mbushje duhet te sillje gure nga Shengjini ose Karaburuni dhe qe e rriste shume koston. ka vend te mjaftueshem per depo dhe materiale rifugo. Nuk demton toke bujqesore. Toka atje eshte e kripur.
 
621 - 638 of 638 Posts
Top