Bardzo dobry pomysł
Bardzo dobry pomysłJako ze w watku Bartka zaczela sie dyskusja o Portugalii to pozwole sobie wrzucic troche moich zdjec z wypadu do Algarve w 2011 roku.
Z ty w atymw atku bedzie jeszcze gorzej niz w innych, od tego wyjzdu minelo jednak ladnych pare lat.^^
Ale na opisy nie ma co zbytnio liczyć :troll:
Moj ulubiony to moze nie ale generalnie lubie Portugalie. Mam tam w planie kilka miejsc do dowiedzenia.Mój ulubiony kraj.
napisz wiecej, dlaczego?Mój ulubiony kraj.
Tak, bylem tam pod koniec marca. W ciagu dnia bylo nawet goraco, wieczorami czasami trzeba bylo zalozyc bluze, zwlaszcza jak pojechalem w gory.Geogregor - exif nie klamie, ze to koniec Marca?
Jak się postarasz i przeciągniesz wrzucanie zdjęć do końca marca to pod koniec relacji możesz użyć tego samego zdjęcia :troll:
1. Niby Europa, ale tak na uboczu. Można sobie pomyśleć, iż to koniec świata, że tu spokojnie można wieść życie, że problemy 'wielkiego świata' tu nie docierają....napisz wiecej, dlaczego?
Klimaty sa na tym wybrzezu swietne. Ale wyjazd byl tak dawno ze nie kojarze loaklizacjiWspanale pustki, a to z kladka to chyba dosyc znana plaza Bordeira.
Portugalia pierwszy kraj jaki mnie w dzieciństwie mocno zafascynował, a Lizbona pierwsze miasto (najlepsze, że po wizycie tam nie było rozczarowania, a wręcz wzmożona fascynacja). Wszystko przez tych portugalskich podróżników i odkrywców :colgate:Moj ulubiony to moze nie ale generalnie lubie Portugalie. Mam tam w planie kilka miejsc do dowiedzenia.
Taka ułuda jednakNiby Europa, ale tak na uboczu. Można sobie pomyśleć, iż to koniec świata, że tu spokojnie można wieść życie, że problemy 'wielkiego świata' tu nie docierają.
Trochę przesadzasz. Coraz mniej tego u nas...Ciepły klimat - przede wszystkim brak zimy i tego białego syfu, co to się u nas po ulicach wala całymi miesiącami.
Cytat mimo, ze podobno falszywy to pasuje@ixs. Kogo fotkę masz jako avatar? Sorki za taki OT, ale nie daje mi to spokoju, bo coś/ktoś się kojarzy, a nie mogę na to wpaść :colgate: