SkyscraperCity Forum banner

Potrzebna mi wasza pomoc

1418 Views 7 Replies 5 Participants Last post by  kotbehemot
Zapraszam was do UPC, i do mojego zdjecia. Glosujcie uczciwie jesli bedziecie glosowac.

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=212678

Glosujcie tylkjo uczciwie. Jesli wg. Was zdjecie jest srednie, dajcie 6 lub 7, jesli slabe, dajcie co cgcecie. Nie dawajcie 10 tylko dlatego ze to moje zdjecie. Uczciwie, panowie.

Dzieki.
1 - 8 of 8 Posts
troche oszukujesz, dalem ci 9 bo uznalem ze zdjecie jest dobre, ale nie fenomenalne,
tylko 3 glosy na 68 byly bardzo zle, wiec troche przesadziles. takie oceny sie przy tylu glosach zawsze zdarzaja.

mysle ze masz bardzo dobre oceny, nie masz sie co martwic
daj spokoj, nie 3 oceny tylko 5, i roznica miedzy wejsciem do finalu i nie, jest zawsze bardzo mala. Zauwaz ze takie absurdalnie niskie oceny mam tylko ja. Ciekawe, co? No i nie prosilem nikogo zeby dawal mi 10, tylko zeby glosowal uczciwie. Jestem na tyle pewny ze zdjecie jest na tyle dobre ze nie musze prosic o to zebyscie glosowali nieuczciwie.

A ja sie jeszcze dowiem kto tak glosowal.
Dalem 10 :* :D

Jak chcesz pozakladam kilka kont i doloze jeszcze pare dyszek ;)
nie rob tego, prosze cie.

Chce tylko ucziwego glosowania. Ale dzieki za pomysl:)
ja dalem 10, bo jak dla mnie jest to najbardziej 'urban' w calym konkursie.
A co zlych ocen tez mnie to wkurza. Jakas chora zawisc, ja w naszym polskim konkursie przez 2 od jakiegos glupka nie wszedlem do finalu, zabrakolo chyba mniej niz jedna dziesiata punktu :[
teraz bede dawal tylko publiczne polle.
wlasnie o to mi chodzi. Mozna przez jakiegos polglowka nie wejsc do finalu bo zabraknie jedna dziesiata punktu. Nawet jedna zla nota i mozna sie nie zalapac. Takich debili trzeba banowac.

Teraz tez bede dawal publiczne polle.
1 - 8 of 8 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.