Mam mieszane uczucia. Stoi to 400 metrów od mojego mieszkania i ma plusy dodatnie i plusy ujemne.
10 za PiP (bo to PiP)
8 za ofertę gastronomiczną (w tej okolicy nie ma zupełnie innych miejsc gdzie można coś zjeść, a nie 10 bo mogła by być lepsza - nie same fastfoody, dość drogie)
7 za sklepy - takie same jak wszędzie, ale fajnie że są blisko
3 za beznadziejne kino - małe sale, ciasne, ciasne i jeszcze raz drogie i prymitywne (nawet kartą płacić nie można), iMax to chyba jest tylko dla szpanu bo i tak nic ciekawego w nim się nie obejrzy, dałbym 1 ale dobrze że chociaż jakieś kino powstało w tej okolicy
6 za wygląd - daję ocenę średnią, jak na tą okolicę wygląda ok (chociaż takie czerwone-ceglane coś z elewacji już odpada)
1 za obrzydliwe daszki nad przystankiem PST
1 za zrujnowany stan schodów do przystanku PST, można na nich się zabić, a Plaza zamiast je wyremontować wolała zrobić brzydkie daszki i niedziałające ruchome schody.
2 za to że przez miesiące nie było żadnego bankomatu, a teraz są 2 tego samego banku BZWBK - które nagminnie połykają ludziom karty!!! Aha teraz powstał jeszcze odział ING z bankomatami.
Razem 38/8 = 4,75 w zaokrągleniu aż 5.
Inni będą pewnie oceniać tylko wygląd a ja na wyglądzie się nie znam więc dałem taką łączoną oceno-recenzję.
Edit: przypadkowo wyszła mi taka sama ocena jak PB, czyli to prawidłowa ocena