409 Posts

sklejona z... 15 zdjec!!

-------------------------------
traffic na Katowiciej

widoki na centrum z ul. Inflanckiej

budowy na St. Żegrzu

Ja teżCytryna said:kocham te klimaty![]()
Ten na zdjęciu poniżej na prawo od Elipsy, w tyle za nią, jest już od tej strony ocieplony i pomalowanyDJ_Pablo said:Ja teżMam nadzieję że stopniowo ten krajobraz zmieni się na lepsze przez stopniowe ocieplenie wszystkich bloków jak to już uczyniono na Winogradach.
dreamdealer said:
Gorsze od przeoczenia zjazdu są te poprzeczne muldy na estakadzie między Rondem Rataje a zjazdem na Stare Żegrze. Lepiej jechać tam bez pełnego żołądka :bash:PB said:Na Ratajach to ja najbardziej nienawidzę Katowickiej, co prawda można tam auto docierać, ale jak przeoczy ktoś zjazd to buuuu; jazda długa, no chyba, że trafi się przerwa w barierkach i wio przez zieleń rozdzielającą jezdnie![]()
to dobrze czy zle? bo ja nei wiemPB said:ktoś kiedyś napisał, że mało bloków w Poznaniu
To współczujeCytryna said:kocham te klimaty![]()
no to przykro mi, nie mieszkales nigdy na mym osiedlu czyli Os.Czecha i nie wiesz jak tam jestraul said:To współczuje![]()
A na co chcesz przerobic 12-pietrowy polkilometrowy blok z wielkiej plyty? Bo IMO to przerobic go mozna jedynie na wielka kupe gruzuPB said:burzyć? a nie lepiej przerabiać
na apartementy? potrzeba tylko trochę wyobraźnibb78 said:A na co chcesz przerobic 12-pietrowy polkilometrowy blok z wielkiej plyty? Bo IMO to przerobic go mozna jedynie na wielka kupe gruzu![]()