SkyscraperCity Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 2 of 2 Posts

·
Super Moderator
Grad Oblakodera
Joined
·
39,395 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Reorganizujemo foto takmičenje po uzoru na UPC. Najveće promene su da sada postoji mogućnost diskutovanja kao i ukidanje tajnosti.


→U takmičenju učestvujete tako što otvarate novu temu u koju postavljate fotografiju sa kojom se takmičite i anketu (poll) i to isključivo sa opcijama 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 tim redosledom.

→Na foto-takmičenju mogu učestvovati svi članovi foruma koji su se registrovali najmanje 20 dana pre početka glasanja ili imaju minimum 20 postova.

→Svaki učesnik na takmičenju može poslati najviše dve fotografije koje je sam snimio.

→Svako ima pravo na jedan glas po anketi i može sa njim da radi šta želi, pa i da oceni svoju fotografiju.

→Svi pokušaju prevare i nefer ponašanja će biti sankcionisani. Zabranjeno je reklamiranje sopstvene fotografije.

→Poželjno je anketu pokrenuti što ranije jer se neće računati one koje budu imale drastično manji broj glasova od ostalih (npr. pokretanje ankete 5 minuta pre objave rezultata i davanje sebi glasa 10 vam neće osigurati pobedu, rad će biti ignorisan).

→Moderator ima pravo da isključi neozbiljne radove.

→Nije nužno da je fotografija profesionalna, ceni se trud i pokušaj tako da su i amaterske fotografije itekako dobrodošle. Slobodno podelite sa nama informacije o vašem fotoaparatu i onome što se vidi na fotografiji.

→Pobednik je onaj koji ima najveću prosečnu ocenu slike (dakle, između 10 i 1). Kasnije će biti organizovani i dalji krugovi na kojima će se suočiti pobednici pojedinačnih takmičenja.

→Ne zaboravite! Glasa se za fotografiju kao takvu a ne za motiv. Da li zaista želite da date ocenu 10 mutnoj fotografiji slikanoj starijim modelom mobilnog telefona samo zato što na njoj nazirete vašu ulicu?​

:cheers:
 
1 - 2 of 2 Posts
Status
Not open for further replies.
Top