SkyscraperCity banner

561 - 580 of 604 Posts

·
Above-the-clouds
Joined
·
7,125 Posts
Discussion Starter #568
Bled je še vedno med najboljšimi tremi bannerji vseh časov. Res je bomba:cheers2: Tudi Škocjanske jame so se odlično odrezale:cheers:

 

·
Above-the-clouds
Joined
·
7,125 Posts
Discussion Starter #570
^^ Res je, ampak Ptuj je bil že dvakrat. Zdaj bi lahko prišlo na vrsto nekaj novega npr: Bohinj, Koper, Novo mesto, nekaj iz doline Soče, Planica,..
 

·
Above-the-clouds
Joined
·
7,125 Posts
Discussion Starter #577 (Edited)
Glede na odzive, pošljem banner Bohinja, če želi kdo lahko doda še kakšen opis? Drugače pa bi jaz poslal še Izolo, Mangart in Koper.>>
 

·
Registered
Joined
·
1,020 Posts
Ni hiš, nebotičnikov ali kakšne druge stavbne arhitekture, zato Mangart ne spada med te bannerje, čeprav je izjemno lep. Ko tujci vidijo naše bannerje, postanejo takoj slabe volje, ker je pač Slovenija najlepša dežela na svetu in samo čakajo, da lahko imajo upravičen izgovor (napišejo tudi v komentar), da dajo slabo oceno, ker pač se banner ne drži primerne teme.
Pa tale Koper se mi tudi ne zdi nič posebnega, žal.
 

·
Above-the-clouds
Joined
·
7,125 Posts
Discussion Starter #580
Tole pa lahko pošljem kajne?:bow:title: Bohinj
location: Bohinj lake, Slovenia
source: stefan, http://www.slo-foto.net/galerija_slika-146621.html
info: Is the largest natural lake in Slovenia, located within the Bohinj glacial valley of the Julian Alps, part of Triglav National Park. It is a popular destination for swimming and other water and winter sports. Lake is one of the two sources of the Sava River.
 
561 - 580 of 604 Posts
Top