SkyscraperCity banner

581 - 600 of 604 Posts

·
Above-the-clouds
Joined
·
7,152 Posts
Discussion Starter #582 (Edited)
^^Zanima me kako se ti zdi opis in ali je fotka preveč obrezana, bi bilo boljše če bi bilo več neba?

Orginal: http://www.slo-foto.net/galerija_slika-146621.html


title: Bohinj
location: Bohinj lake, Slovenia
source: stefan, http://www.slo-foto.net/galerija_slika-146621.html
info: Is the largest natural lake in Slovenia, located within the Bohinj glacial valley of the Julian Alps, part of Triglav National Park. It is a popular destination for swimming and other water and winter sports. Lake is one of the two sources of the Sava River.
 

·
Existere et persistere
Joined
·
9,266 Posts
Škoda je, ker original ni še malo daljša panorama (v levo, da ladjica ne bi bila povsem na robu), ampak na to pač ne moremo zdaj vplivat. Mislim, da si dobro uokviril, da nisi prirezal ne špice ladjice in ne zvonika/hribov.
 

·
Registered
Joined
·
851 Posts
info: It is the largest natural lake in Slovenia, located within the Bohinj glacial valley of the Julian Alps, part of the Triglav National Park. It is a popular destination for swimming and other water and winter sports. The lake is one of the two sources of the Sava River.
:p
 

·
Registered
Joined
·
1,335 Posts
Moje včerajšne slike z Bleda, prve tri z Ojstrice zadnja pa iz Straže. Upam da vam je katera všeč in se odločite za banner, če ne pa tudi nič. Ker ne vem kako gre sistem izbire, sem prilepil kar par primerov. Mogoče bi potrebovale samo manjšo obdelavo, kar se tiče izostritve...


 

·
Registered
Joined
·
1,022 Posts
Pridružujem se komentarju nekoga, ki je napisal, da se je končal niz odličnih bannerjev iz Slovenije. Ampak ok, važno, da je spet en po dolgem času.
 

·
Registered
Joined
·
1,335 Posts
Škoda za banner Sevnice ravno po potezah novega predsednika ZDA. Lahko bi sliko Sevnice dali takoj po izvolitvi, sedaj pa bo lep banner požel največ minus v zgodovini foruma.
 
581 - 600 of 604 Posts
Top