Skyscraper City Forum banner
1 - 20 of 110 Posts

·
Moderator
Joined
·
28,481 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Bé, per començar cal decidir quins fils portaran "sticky". De moment hi ha els mateixos que hi havia al fòrum compartir, però podeu aprofitar que ara tenim més espai. :wink2:
 

·
Registered
Joined
·
2,188 Posts
Doncs es podria posar un sticky a "Sa plaça", que es el nom que sembla que més va agradar per subtituir a "Sa possessió", ja que era poc apropiat per un thread de qualsevol tema.
Estaria bé fusionar-los.
 

·
Registered
Joined
·
12,309 Posts
Si, de moment jo posaria un sticky a Sa Plaça, segons com vagin evolucionant els altres ja veuríem. Cal tenir en compte que ara els threads no davallaran de posició tant ràpid i serà més fàcil trobar-los :yes:
 

·
Registered
Joined
·
12,309 Posts
^^ Crec que no hi ha límit :?

Jo tenc pensat crear, si nigú ho fa abans, un thread amb fotos de cada illa: Tipus: "Un retrat de Mallorca" o així ^_^

Com sa setmana que ve vaig a Formentera començaré per aquesta. Crec que estaria bé perquè així podem posar ses nostres fotos des paisatge de cada lloc :yes:
 

·
Viril Member
Joined
·
5,121 Posts
Res, res... "Sa possessió de l'amo en Crèul" :D
 

·
Moderator
Joined
·
28,481 Posts
Discussion Starter · #7 ·
No hi ha límits a l'hora d'obrir fils nous, però sempre és desitjable mantindre el fòrum el més "compacte" possible, sense dispersar la informació.

D'altra banda el màxim de missatges que pot contindre un fil és 2.000.
 

·
Registered
Joined
·
2,188 Posts
^^ Ok, gràcies per la informació. Com menys fils hi hagi més ràpid es trobar el que busques. I està bé que no hi hagi limit, perquè tenir-ho que buscar als arxius fa sempre molt de pal.

Res, res... "Sa possessió de l'amo en Crèul" :D
Deixa deixa... que això sona a "Mazmorra xunga" xD

Lo des treads amb fotos per cada illa es una bona idea. Lo que es posible que se solapi amb "natura a les illes balears" o d'altres. Com ho feim?

Si de cas, podriem dividir Mallorca en comarques, ja que essent tots els foreros d'aquí, sa cosa pot donar per molt. Bé, ja anirem vegent.
 

·
Registered
Joined
·
12,309 Posts
Si, més que res lo que pensava és que a cada racó fotogràfic de cada illa s'hi puguin posar ses fotos que mos agradin, i que no importa que siguin de natura, sinó de qualsevol cosa

No cal ni que siguin coses meravelloses, hi ha fotos molt xules de coses senzilles :yes: I així si ho dividim per illes potser podem captar públic menorquí, eivissenc, formenterenc o espontáneo de cabrera. A més, potser algú que ens visiti també ens pot deixar les seves fotos!

I després a natura s'hi podrien posar fotos, excursions o notícies que hi estigui relacionades
 

·
Viril Member
Joined
·
5,121 Posts
Per cert, que hauriem de convertir el "carreteres, aeroports i ports" en 3 fils diferenciats :)
 

·
Registered
Joined
·
12,309 Posts
Això es vera, crec que tenc un fil creat sobre PMI sense massa èxit a sa secció aeronàutica des foro nacional, l'exportaré aquí!
 

·
Viril Member
Joined
·
5,121 Posts
Asies Sky per reanomenar els fils i moure els posts aeroportuaris i tal :eek:kay:
 

·
Viril Member
Joined
·
5,121 Posts
Bé, com ara tenim més espai, propos que al fil d'actuacions urbanístiques només hi xerrem d'ordenació del territori, així en genèric... o plans generals, per a tota palma per exemple.

I per actuacions urbanístiques concretes (p. ex. falca verda, façana marítima, etc.) obrir fils nous.

Crec que aixi es podria facilitar el debat...


Hi ha algú que no hi estigui d'acord? :D
 

·
Registered
Joined
·
2,188 Posts
^^ ok me pareix bé, si de cas hauriem de canviar el nom de projectes urbanistics per "Ordenació del territori". Lo que no se és si cal distingir aquest fil amb un altre que sigui només de planificació urbanística. De moment no importa, o si?
 

·
Membre illenc
Joined
·
593 Posts
^ Quina pregunta més doiuda que he fet, me dec haver confós perque a Mallorca pareix que tot es territori sigui urbanitzable. XDD

De totes maneres jo de moment no ho separaria en dos fils. Si de cas li posam "Ordenació del territori i planificació urbanística", i es projectes destacats a un fil apart, com diu n'Annubix. No sé, més opinions?
 

·
Membre illenc
Joined
·
593 Posts
Per cert, per xerrar de sa façana marítima i palau de congressos ho feim a n'es fil que ha obert n'Annubix amb una enquesta, o n'obrim un de nou?
 

·
Registered
Joined
·
2,188 Posts
^^ Quasi que ja basta amb és de s'enquesta, no? Així no obrim tants de fils, però com volgueu.
Lo des fil sobre planifiació, si de moment en tenim prou amb un fil, basta posar "Ordenació del territori" a seques, ja que això també inclou planificació urbanística, i per tant seria repetir-se. Que te pareix?
 
1 - 20 of 110 Posts
Top