SkyscraperCity Forum banner
1 - 20 of 881 Posts

·
Moderator
Joined
·
28,939 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
Benvinguts al fòrum català!

Abans de participar és recomanable que llegeixis aquesta enumeració de preguntes més freqüents sobre el nostre fòrum:

Què és el fòrum Catalunya?

En aquest fòrum pots informar-te i debatre sobre els projectes de gratacels i edificis alts, les actuacions urbanístiques o l'arquitectura en general a Catalunya.


Què és el fòrum Infraestructures i transports?

Aquí pots parlar de les infraestructures de transport catalanes (el metro i el tramvia de Barcelona, els trens convencionals i d'alta velocitat, els autobusos urbans, les carreteres, els ports i aeroports, etc.).


Què és La Masia?

La Masia és un fòrum “off-topic” on pots tractar tota la resta d'assumptes d'interès (esdeveniments culturals, actualitat social, economia, esports, etc.).


Què he de tenir en compte abans d'obrir un fil nou?

Per a mantenir el fòrum endreçat has de procurar no obrir un fil nou quan ja hi hagi un d'obert tractant del mateix assumpte. També és necessari respectar la subdivisió temàtica (fòrums Catalunya, Infraestructures i transports i La Masia).


Quines normes he de complir?

El fòrum català es regeix per les normes generals del fòrum espanyol, d'obligada lectura i compliment. A més, cal respectar la norma referent als drets d'autor (copyright), aplicable a tot SkyScrapercity.com:

- No es poden copiar textos sencers protegits amb drets d'autor (per exemple una notícia d'un diari). Només es podran enviar fragments abreujats d'unes cent paraules com a màxim

- Cal esmentar sempre la font i proporcionar un enllaç a la notícia completa.


Com puc posar fotos als missatges?

En aquest missatge s'expliquen els mètodes més senzills existents:

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=270829


Tinc una proposta per al fòrum català, no em sembla bé alguna cosa, tinc encara més dubtes...


No dubtis a formular-ho en aquest fil. Per a assumptes relacionats amb la moderació del fòrum o la seva administració (per ex. sancions a membres problemàtics) has d'enviar un missatge a qualsevol dels moderadors espanyols.

Gràcies per la teva visita. :)
 

·
ZzZzZ
Joined
·
1,639 Posts
Tant la segona opció com la tercera em semblen be, però he escollit la tercera perquè es trobarien els zreats mes ''classificats'' i endressats, no? x)
 

·
Banned
Joined
·
565 Posts
Degut al flux constant de temes polítics, socials, lingüístics, etc, i la quantitat de polèmiques encetades moltes vegades per foraires de fora, crec que el millor seria que hi hagués 2 grans apartats: 1. temes urbanístics, arquitectònics, gratacelístics, etc... 2. Política, societat, llengua...

Entre d'altres coses, perquè pot passar que hi hagi gent que no vulgui parlar de política i que, degut al mal rotllo que hi ha a vegades, prefereixi no entrar al fòrum. D'aquesta manera qui vulgui temes urbanístics, etc, podrà anar directament a on li interessa sense haver-se de menjar polèmiques no desitjades.

Fer 2 grans seccions seria el millor.
 

·
Registered
Joined
·
12,309 Posts
Ja han votat:

BCN Boy, dirdam, jeros, Aquarius, Jordi Berlín, Met, Sky, Wefer, asur, Booze, Germán Blanco, mmateoca, Sh4d0w, SKYWALKER, the hush, Vladimir*Ilich, alexbn


Falten per votar:

Aurelio
Danzig
...
...
...

Venga, animeu-vos!
 
G

·
Segregació!!

Reaparec ;)

Holes Sky i resta de gent...

Per cert, hauriem de reclamar la segregació del fòrum Catalunya del "Foro de Rascacielos Españoles" i demanar que ens el fiquin a Euroscrapers.

:jk:

Doncs això, "Ja sóc aquí, jo també vull l'Estatut" :cheers:
 
1 - 20 of 881 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top