Skyscraper City Forum banner
1 - 20 of 55 Posts

·
Registered
Joined
·
1,111 Posts
A janë këto në kryqëzimin e rrugëve Salih Çeku dhe Ukshin Hoti, pra në t'majtë të Arting-ut, kur e kqyr përballë?

Përndryshe renderat po doken fantastikë.
 

·
Registered
Joined
·
7,759 Posts
 
  • Like
Reactions: Llapi 1

·
Registered
Joined
·
14,051 Posts
Discussion Starter · #20 ·
Nga ketu po shihet edhe Dukagjini Residence ku tanime po perfundon edhe kati i 19'te i kulles. Kane mbetur vetem edhe 5 kate. Poashtu po perfundon edhe kati i trete dhe i fundit ne pjesen e qendres tregtare.
 
1 - 20 of 55 Posts
Top