SkyscraperCity banner

1 - 20 of 29 Posts

·
Registered
Joined
·
10,471 Posts
Discussion Starter #3
Nuk ka te dhena per lokacionin e sakt por me gjase do jete ne pjesen e rrethuar poshte.

 

·
Pse Jo??
Joined
·
4,481 Posts
Projekt elegante. WTC dhe ENK duhet te ishin te ketyre permasav qe nga fillimi. Prishtina (dhe Kosova) jane te vogla per projekte te tilla.
 

·
Registered
Joined
·
10,471 Posts
Discussion Starter #9
Sot kalova dhe pashe se kishte filluar prishja e ketyre objekteve te Dukagjinit, ku do te ndertohet kompleksi "Prime Residence II". :cheers: 

·
Banned
Joined
·
2,272 Posts
Bravo ju qofte kompanija me serioze dhe me kualitative ne kosove. Edhe gjdo projekt qe fillojn e mbarojn sipas projektit dhe brenda afatit.
 

·
aedificia sacra
Joined
·
240 Posts
Si qendrojne keto objektet ne Lakrishte per parkingje? Pervec PCC (ish ENK) dhe Dukagjini Residence qe kane parkingje te bollshme.
 

·
Registered
Joined
·
10,471 Posts
Discussion Starter #20
Nga ketu po shihet edhe Dukagjini Residence ku tanime po perfundon edhe kati i 19'te i kulles. Kane mbetur vetem edhe 5 kate. Poashtu po perfundon edhe kati i trete dhe i fundit ne pjesen e qendres tregtare.
 
1 - 20 of 29 Posts
Top