SkyscraperCity Forum banner

PRISHTINA 2018 - 2022

195910 Views 943 Replies 61 Participants Last post by  Urbankravata
Mqs tani keto tema brenda vitit kane pak postime dhe nuk kalojne me shume se 15/16 faqe po i bejme qe te jene me te gjata ne vite :cheers:
1 - 20 of 195 Posts
@Diarks,pershendetje dhe mireseerdhe ne forum! :cheers:

Te falenderoj per postimet qe ke bere dhe vetem desha te te tregoj se disa nga fotot jane pak te vjetra kurse disa nuk jane te Prishtines(#postimi i fundit ku shihet Fushe Kosova),gjithsesi edhe njehere te uroj mirseardhje!
Sot ne mengjes eshte largu obelisku i NEW BORN-it dhe eshte dergu per rinovim,pastrim nga ngjyrat nje mbi nje,ndryshku dhe papastrerite e tjera.
Duhet me pranu qe edhepse qysh ne fillim nuk me ka pelqy,ky obelisk ka fituar nje vlere te madhe monumentale,per shume ke eshte simbolizim ne menyren me te thjesht i pavarsise se Kosoves,poashtu eshte monumenti me i vizituar ne tere Kosoven me qindra-mijra turiste te huaj qe e kane vizituar deri me tani,prandaj duhet me e mbajte mire.Une personalisht do te deshiroja qe ti nderrohej vendodhja ketij monumenti,p.sh. vendosja ne pjesen prape grandit,te parku i ri ku eshte i vendosur monumenti "Heroinat" do te ishte shume me e pershtatshme,edhe ka hapsire me shume edhe do dilte me bukur e me atraktive,ka edhe gjelberim dhe me disa efekte ndricimi do dilte vertete bomb,por tanime ajo pjese veq eshte zene nga monumenti "Heroinat"!
Tani sa per ketu ku eshte,te pakten do te deshiroja ti rregullhej hapsira aty,te nderrrohen pllakat,te nivelizohet vendi...se nuk eshte ne gjendje te mire!

NEW BORN nder vite:

2008 - 2012:2013:2014:2015:2016:2017:

  • Like
Reactions: aldomorning
Pamje nga "Dukagjini Residence":  • Like
Reactions: liburni
@aldomorning,nese nje njeri ka hargju ne tremujorin e pare te 2018 vetem 2,61% te parave qe ka ne dispozicion per investime kapitale...a i bjen qe nuk ka fonde apo qe nuk po perkrahet nga qeveria?!
Prishtina mund te mos kete buxhet te madhe qe me bo vepra madheshtore por ka mjaftueshem buxhet me bo disa projekte dinjitoze cdo vjet e te cilat kur do mblidheshin se bashku per 4 vite(nnje mandat) do te perbenin ndryshim rrenjesor per qytetin!
Thene ndryshe vetem buxhet komunal(pa investimet e qeverise/ministrive,grantet,donacionet....) Prishtina nen qeverisjen e Shpendit ka pase rreth 330 milione euro prej te cilave rreth 120 per investime kapitale!
Paramendo vetem keto 120 milione ti kish investu si duhet cfare ndryshimi kish ndodhe!
  • Like
Reactions: aldomorning
1 - 20 of 195 Posts
Top