SkyscraperCity Forum banner

PRISHTINA 2018 - 2022

202018 Views 952 Replies 62 Participants Last post by  Prishtina123
Mqs tani keto tema brenda vitit kane pak postime dhe nuk kalojne me shume se 15/16 faqe po i bejme qe te jene me te gjata ne vite :cheers:
See less See more
  • Like
Reactions: 4
21 - 40 of 953 Posts
Pjesa e Lagjes Mati mbi rrugen C:Pamje nga disa ndertime te reja ne Lagjen e Muhaxhereve:

See less See more
2
  • Like
Reactions: 1
Disa pamje nga video lart:

Prishtina edhe mundet me u ba qytet i mire sepse pavarsisht se e kane masakruar gjithandej, prape boshtin/zemren e ka ne rregull, e ka te ndertuar si duhet, me investime te duhura Prishtina kish mujt me u ba qytet per lakmi, edhe s;duhet shume filozofi, mjafton me pas vullnet!

See less See more
13
  • Like
Reactions: 4
21 - 40 of 953 Posts
Top