SkyscraperCity Forum banner

PRISHTINA 2018 - 2022

195570 943
Mqs tani keto tema brenda vitit kane pak postime dhe nuk kalojne me shume se 15/16 faqe po i bejme qe te jene me te gjata ne vite :cheers:
41 - 60 of 944 Posts
Cka ish kon mire me bo ni test.

Me i vendos do foto te vitit 2013 edhe do te vitit 2018 edhe me i pyt anetaret cila foto kur u realizu.

Garant shumica nuk kane me dhane pergjigjen e sakte (ose kane me qellu rasisht) sepse ASGJE NUK KA PERPARU KY QYTET qe 5 vjet.

Vec pata nevoje me thane qet sen. :)
Qysh nuk dallohet, shume leht. Gropat e reja qe s'jon kon ne 2013 :p.


Arben Llapashtica - FB
  • Like
Reactions: Llapi 1


Driton Hysenaj - FB
  • Like
Reactions: JMBasquiat
Lagjia e muhaxherve - aktash

Attachments

Shume mire qe paska dal policia ne Germi se dijn me "fluturu" anej do idiota.
Keqyr cfare vendi i madh ne mes te qendres nuk e ka asnje peme te mbjellun...

41 - 60 of 944 Posts
Top