Skyscraper City Forum banner
1 - 15 of 15 Posts

·
Registered
Joined
·
704 Posts
Paratge natural espectacular

El Congost de Mont-Rebei tindrà un nou punt d’informació pel visitant l’estiu que ve

El Congost de Mont-Rebei guanyarà un espai per als visitants de més de 250 metres quadrats l’estiu que ve. Aquest mes de setembre s’han començat els treballs de rehabilitació de l’antiga Masieta. La recuperació d’aquest centre permetrà al visitant rebre informació d’excursions per l’entorn, de la fauna i la natura que es pot veure al Congost, així com també tindrà la possibilitat de comprar productes del territori en una petita agrobotiga, aparador dels productors locals.
Aquesta iniciativa dóna resposta a l’augment de visitants que ha rebut l’espai en els darrers anys. En els primers deu mesos d’aquest 2015 ja han passat més de 61.000 visitants pel Congost.


http://www.fundaciocatalunya-lapedrera.com/
 

·
Registered
Joined
·
704 Posts
Rehabilitació de l'antiga esglèsia de Vilanova de la Barca.

L’església vella, que data del segle XIII, ha patit diferents restauracions. Tenia una sola nau que al segle XVI es va ampliar amb una nova nau ja que la seva capacitat havia esdevingut insuficient. Després de la Guerra Civil va quedar gairebé destruïda passant a ser propietat de l’Ajuntament que li va donar nous usos i es va construir una nova església en un emplaçament nou. 

·
Registered
Joined
·
704 Posts
Algunes imatges del Parador de Lleida.
No ha quedat gens malament.
Com a curiositat, i comentari al marge, el menjador és a l'antiga església. Abans hi podia estar tothom, i l'aliment era més profund, ara hi pot estar qui té possibilitats.... 

·
Registered
Joined
·
704 Posts
El Grup Borges rehabilita la Masia Mas de Colom (s.XIV) i les façanes del monestir
El Grup Borges desenvolupa actualment les obres de rehabilitació de la masia del segle XIV i l'antic monestir de Mas de Colom, situat a la carretera de Tàrrega a
Agramunt.
Crearà
un gran Centre d'Interpretació de la història local i els productes principals, vinculats estretament a la seva activitat empresarial. Les obres avancen ràpidament amb l'objectiu d'estar ultimades a finals d'aquest any o principis del proper 2021.

El Grup Borges rehabilita la Masia Mas de Colom (s.XIV) i les façanes del monestir
 

·
Registered
Joined
·
704 Posts

Attachments

1 - 15 of 15 Posts
Top