SkyscraperCity Forum banner
181 - 195 of 195 Posts

·
Registered
Joined
·
5,096 Posts
Tan arruinat està l´ajuntament! Ho dic perquè agafar i explanar, si cal fer-ho, més enfonsar l´edifici existent i treure´n la runa i plantar arbres no sembla pas ser una obra que requereixi grans quantitats de recursos pel que és un ajuntament de la mida del de Lleida. Suposo que diran que la culpa és de l´anterior equip i potser tenen raó. No ho sé.

No anem a Lleida gaire sobrats de zones verdes i aquella illa amb la proposta presentada no quedarà malament, però seran quatre arbres entre edificis. Res semblant a un parc. El que és cert és que el passeig Onze de Setembre amb aquesta actuació quedarà clarament inserit en la trama urbana i deixarà de ser un passeig perifèric.

Just a l´altre costat del passeig de l´Onze de Setembre, en aquell punt, hi ha una gran illa entre el mateix onze de setembre, l´avinguda de Marimunt, l´avinguda de Pinyana i el nou carrer a urbanitzar que surt de la rotonda situada a la cruïlla entre onze de setembre i Roda d´Isavena i que anirà paral·lel a Marimunt. Aquesta illa és una gran zona verda, amb la previsió de l´edificació d´edificis només en algunes de les seues vores, quedant com el parc de la ciutat de Tarragona. Espero que respectin el planejament actual.
 

·
Registered
Joined
·
5,096 Posts
Te bona pinta, ja que si per aquest ajuntament una zona verda es com la del descampat de Joc de la Bola, que ara aparcar per la zona es un caos, sobretot els dijous amb el mercat, i la "Zona Verda" son 4 abres mal plantats i ple de cagades de gos.
Sóc del Joc de la Bola i el parc al descampat dels "arbres mal plantats" és una reclamació veïnal després que la zona verda que s´anunciava en temps del Ciurana just al costat del camp d´Esports, on ara fan el mercat el dijous, fos convertida en un gran pàrquing.

Teòricament aquest hivern han de fer la plantada dels arbres i resta de vegetació que falta.
 

·
Registered
Joined
·
5,096 Posts
Pi i Margall és una perllongació de l´eix, i és un carrer molt comercial

Alfred Perenya? Potser seria millor de posar passos elevats però peatonitzar-lo, no ho veig clar. No és un carrer comercial i tampoc fer-lo de vianants el faria més atractiu. Els vianants triarien igualment Prat de la Riba per desplaçar-se.
 

·
Registered
Joined
·
5,096 Posts
Si volen connectar la nova part de vianants del carrer Pi i Margall fins a la plaça del Treball, cal interrompre la circulació a Alfred Perenya, que ara és un eix secundari pels vehicles prou vàlid per anar de la zona de Ricard Vinyes fins a Pardinyes i Balàfia. Si prohibeixes la circulació dels que venen per Alfred Perenya a la plaça del Treball, pots fer de vianants tot el carrer, però no li veig el guany, francament. Jo crec que seria millor treure els cotxes de Pi i Margall que seria una bona perllongació de l´eix comercial i després ja es miraria si cal o no fer pels vianants Alfred Perenya. Jo no acabo de veure de manera clara aquesta dèria per les peatonalitzacions en segons quins carrers que no aporten res. Per mi és millor l´eixamplament de voreres, si es pot -en el cas d´Alfred Perenya ja es va fer fa anys-.
 

·
Registered
Joined
·
5,096 Posts
A Prat de la Riba li cal un rentat de cara total. Se´n parla però no es concreta mai res.

Jo les voreres d´entrada no les eixamplaria. El carril bus, necessari i més o menys dissenyat, però crec que només caldria en un sentit, direcció príncep de Viana.

Per mi, el més addient seria de fer pel centre de l´Avinguda el carril Bus i el carril bici, deixant entre tots dos carrils un espai amb arbres que seria on hi haurien les marquesines. El carril Bus més proper al Pg. de Ronda i el carril bici més proper a la Seu vella. Fet això, dos carrils pels vehicles privats per banda i aparcaments només en un costat.
 

·
Registered
Joined
·
5,096 Posts
Una bona notícia!

Potser més que per la nova ubicació, pel desmantellament de l´actual. Crec que la tenen molt abandonada i que no és una bona imatge per Lleida quan s´hi entra per l´accés de Pardinyes. En una zona industrial quedarà molt més ben ubicada. Espero, de tota manera, que per molt zona industrial i perifèrica que sigui, que no mostri l´aspecte deixat de l´actual, perquè una deixalleria no pot ser un espai de deixadesa.
 

·
Registered
Joined
·
5,096 Posts
Em sembla bé que es faci a poc a poc i amb bona lletra.

Només espero que aquest redibuix del projecte impliqui una millora del mateix. Per començar, l´escàndol des del meu punt de vista de la condició d´equipaments que té l´interior d´una rotonda sobre el canal de Seròs. També l´eixamplament de l´Avinguda de Barcelona fins que tingui les mateixes dimensions que el tram ja en funcionament entre Cap-Pont i la Copa d´Or.
 

·
Registered
Joined
·
5,096 Posts
Aquest vial que travessa l,avinguda de Pinyana no deixa de ser un carrer més de la trama viària projectada de la ciutat tot I que és cert que s'aprofitaria com a accés a l autovia si aquest es construís
 
181 - 195 of 195 Posts
Top