SkyscraperCity banner

1041 - 1060 of 3365 Posts

·
Registered
Joined
·
6,256 Posts
^^
:cheers:
asteptam de mult sa vad ce mai apare in zona Torontalului, despre planurile acestea stiam insa acum am aflat ca vor fi cladiri de birouri, pentru zona respectiva care va fi una in proportie covarsitoare rezidentiala se va gasi si putin de lucru sa spun asa.:lol:
Merci MHN pentru link si info despre proiect, nu m-am putut abtine sa nu fac o prezentare cu ce se cunoaste despre ce va aparea in vecinatatea acestui proiect.
Puteai sa pui si cele 5 cladiri ale lor, sa fie in acelasi post :cheers:

E bine ca aceste proiecte se invecineaza oarecum cu cele de la Timcon si Ring (cartierul de ~ P+8 de pe dreapta cum iesi din oras), va fi practic un nou inel de constructii noi. Ce ma deranjeaza sunt acele mici petice cu casute (Felix si Torontal - Integra - partea stanga)
 

·
Registered
Joined
·
448 Posts
Puteai sa pui si cele 5 cladiri ale lor, sa fie in acelasi post :cheers:

E bine ca aceste proiecte se invecineaza oarecum cu cele de la Timcon si Ring (cartierul de ~ P+8 de pe dreapta cum iesi din oras), va fi practic un nou inel de constructii noi. Ce ma deranjeaza sunt acele mici petice cu casute (Felix si Torontal - Integra - partea stanga)
am postat doar proiectele din imediata vecinatate a cladirilor de birouri adica peste drum Nanette si in capat vestic in sud RSK..adica o suprafata de teren care acum este un tot unitar va fi impartita intre aceste trei proiecte.:cheers: si chiar mai este loc si de noi veniti
asta a fost ideea, cei de la Timcon si Ring formeaza o alta insula sa spun asa, sau un viitor lant de insule care se dezvolta sau se vor dezvolta pe inelul IV.
 

·
Registered
Joined
·
704 Posts
ne mai dezvoltam si in inaltime , ring 6e + studio orca 8e+green acreas(daca va fi) 20e , deci crestem in inaltime , si credf ca in curand de la maxim 4 etaje cat erau in zona , vom ajunge la cea mai inalta zona din oras
 

·
Romania
Joined
·
8,760 Posts
^^
Merci MHN pentru link si info despre proiect, nu m-am putut abtine sa nu fac o prezentare cu ce se cunoaste despre ce va aparea in vecinatatea acestui proiect.
:cheers:
in sud est vor fi vecini de cartier cei de la RSK
cu placere!
apropos de RSK, am vazut ca au fost instalate reclame in aeroportul din TM cu proiectul Green Acres!
deci poate nu a fost abandonat ci doar aminat.
 

·
Romania
Joined
·
8,760 Posts
tion.ro

Locuinţe ANL predate de Ziua Timişoarei

Primăria Timişoara a predat beneficiarilor, luni, încă 80 de locuinţe realizate prin ANL, pe strada Miloia. Pe listele de aşteptare mai sunt peste o mie de solicitanţi.
Este vorba de 50 de apartamente cu o cameră şi dependinţe, precum şi 30 cu două camere şi dependinţe. Tinerii beneficiari au primit astăzi cheile locuinţelor, iar mâine urmează să semneze contractele de închiriere. Mai sunt lucrări de realizat, iar deocamdată nu sunt branşate la utilităţi, până la perfectarea documentelor. Doar atunci vor fi încheiate contractele şi cu furnizorii.
Tinerii sunt însă fericiţi că au un acoperiş deasupra capului. Mulţi au aşteptat mai bine de cinci ani pentru a primi o locuinţă.
Pe listele ANL mai sunt peste o mie de solicitanţi.
 

·
Romania
Joined
·
8,760 Posts
tion.ro

Executivul se gândeşte să dea bani pentru reabilitarea termică

După ce s-a plâns în şedinţa de Guvern, primarul Timişoarei a primit promisiuni pentru suplimentarea banilor destinaţi reabilitării termice. Informaţiile de la Palatul Victoria arată că în şedinţa de Guvern din data de 12 august va fi luată în discuţie şi cel mai probabil aprobată majorarea sumei alocate pentru reabilitarea termică a blocurilor din Timişoara.
Oraşul nostru ajunsese în situaţia ridicolă de a primi doar 228.878 de lei, prin comparaţie localitatea Şaru Doinei din Suceava care dobândise de la guvernanţi suma de 1,316 milioane de lei. De asemenea, Lugojul avea alocaţi 1,9 milioane de lei.

Ministrul Vasile Blaga motiva eliminarea Timişoarei de la masa beneficiarilor fondurilor de reabilitare prin ineficenţa celor responsabili din primăria Timişoara care nu ar fi trimis la timp indicatorii tehnico-economici necesari pentru stabilirea sumelor necesare investiţiei.

Se pare că după vizita tripartită Prefect – Preşedinte CJ Timiş – Primarul Timişoarei la Bucureşti, unde cei vizaţi s-au lăudat cu ce a reuşit Timişul în domeniul investiţiilor în infrastructură şi, ulterior, s-au plâns de ce le lipseşte, Guvernul PD-L PSD ar fi decis că Timişoara ar merita ceva mai mulţi bani pentru programul de reabilitare termică. Desigur, decizia a fost precedată de aprobarea de către CL Timişoara a indicatorilor tehnici aferenţi investiţiei.

În cadrul acestui program, lucrările sunt finanţate de către Guvern în proporţie de 50%, administraţia locală acoperă 30% din cheltuieli, iar restul de 20% este suportat de asociaţiile de locatari. Ultimele informaţii de la Bucureşti arată că, în final, un număr de 72 de blocuri din Timişoara ar fi fost acceptate în program, Executivul urmând să aloce pentru reabilitarea acestora suma de aproape 20 de milioane de euro. Consiliul Local Timişoara a cuprins deja în bugetul propriu cota sa de contribuţie, de 30%. Dacă licitaţiile pentru desemnarea firmelor ce se vor ocupa de instalarea materialelor izolante, lucrările ar putea demara chiar în luna septembrie, iar blocurile de patru etaje ar putea fi reabilitate până la sfârşitul anului. Rămâne de văzut dacă Executivul se va grăbi să ne dea suma cuvenită.
 

·
Tower One
Joined
·
116 Posts
New Project @ Muzeul Satului Banatean Timisoara

La MSB se construieste o noua cladire (P+3E) pentru birouri si diferite expozitii.

Poze @ August 2009:Va voi tine la curent cu proiectul si cu mai multe informatii :)
 

·
Romania
Joined
·
8,760 Posts
Maternitate şi parcări subterane în zona Spitalului Judeţean

ziuadevest.ro

Consiliul Judeţean Timiş are planuri mari în ceea ce priveşte Spitalul Judeţean. Mai bine zis zona Spitalului Judeţean. Poate cel mai important proiect din zona respectivă este cel referitor la construirea unei noi maternităţi. “În zona Spitalului Judeţean dorim să facem acea maternitate. Este un concurs de soluţii acolo, după 1 septembrie vom lansa licitaţia pentru proiectul tehnic”, spune preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc. Noua maternitate ar urma să fie amplasată, cel mai probabil, între Casa Austria şi Spitalul Judeţean. Planurile CJ Timiş nu se opresc aici însă. Se doreşte şi realizarea unei parcări subterane care să servească întregul complex sanitar de sănătate. De asemenea, se doreşte şi construirea a două blocuri ANL pentru medicii rezidenţi, în aşa fel încât să fie construit un complex cu legături între toate clinicile.
 

·
Romania
Joined
·
8,760 Posts
Grunwald - un nou ansamblu rezidential

timisoaraazi.ro

Mega Group Constructii si Imobiliare dezvolta noul Ansamblu Rezidential Grunwald, in Ghiroda, Calea Lugojului nr. 28. Societatea a fost infiintata in urma cu un an, ca urmare a identificarii unei nevoi reale a pietei imobiliare timisorene de imbunatatire a serviciilor oferite. Principiul de baza care ghideaza afacerea este orietarea catre client, prin dorinta de a putea oferi „alegerea potrivita”, o alegere bazata pe nevoile acestuia.

Complexul rezidential Grunwald propune un camin linistit destul de departe de viata tumultuoasa a orasului. Sub logo-ul Natura, Calitate, Tehnologie - Casa ta, complexul prinde contur in Ghiroda, intr-o zona frumoasa si linistita, in apropierea padurii, la doar 9 minute de centrul orasului, cu acces direct de pe Calea Lugojului, bifurcatia aeroport.

Inelele de centura care se vor finaliza la sfarsitul anului vor oferi mobilitate de miscare inspre orice zona a orasului. De asemenea accesul la cumparaturi se va face foarte usor, complexul fiind situat la 600 m de viitorul Supermarket Real III (care se finalizeaza in toamna lui 2009). Complexul rezidential Grunwald ofera 56 de solutii de locuit, de mai multe tipuri: 26 de case unifamiliale in sistem multiplex, cu pereti individuali, cu 3 sau 4camere si 30 apartamente cu 3 camere, in 5 vile D+P+E1+E2 (2 apt/nivel, respectiv 6 apt/vila).
Complex rezidential Grünwald
 
1041 - 1060 of 3365 Posts
Top