SkyscraperCity Forum banner

Projekte nga Prishtina | Prishtina Construction Projects

6944645 Views 21711 Replies 431 Participants Last post by  Prishtina123


Prishtina/Pristina:
is the capital city of Kosovo
Population: Latest estimates suggest the city is inhabited by as many as 600 000 people.

Here are some proposed, approved, underconstruction projects about Prishtina/Pristina:

A proposed tower for the city of Prishtina/Pristina:​
Appt Blocks renderings and after being completed:1 - 20 of 21712 Posts
Ok you can have this thread until other redirects are removed. Then we'll see what to do.
This is a Development & Construction thread. All posts which have nothing to do with the subject or the posts that violate SSC rules that you can find in DLM in sticky thread will be deleted.


Prishtina eshte, mbas Tirane, qyteti me i madh shqiptar ne Ballkan dhe kryqyteti i Kosoves. Popullsia e Prishtines arriti nje numer mbi 600.000 banorë.
Me shpalljen e pavarsis pritet nje levizje e madhe ne zhvillimin ekonomik te Prishtines me te gjithe Kosoven.

Let's start with posting projects of our capital.
Ndertesa e Parlamentit te Kosoves.Residenca e Presidentit te Kosoves "Shtepia e bardhe".Nje supermarket moderne.

Kompleksi sportiv i Firmes Mabetex.Nje ndërtesë zyrtare me emrin "Prishtina Office Building"Keta blloka jane konstruktuar nga arkitekta gjermane dhe eshte duke ndertuar nga "Europroject".
Fillimi e punes ndertimtare: vere 2005
Perfundimet e punes: Ne pranvere 2007

Apartmane luksoreTe dhenat baze:

., 46 banesa
., gjindet ne pjesen "Sofalia" e Prishtines
., 24h rrym, ujë dhe ngrohje
., konstruktuar nga arkitekta gjermane

Tjera blloka me nivel te larte.
Universiteti amerikan i Prishtines ne campin e Germis.
Ndertuar ne vitin 2005. Pronar eshte kompania Mabetex.


Projekti "International Village" me shtepia ne stilin amerikan.
Vlera: 20 Mio dollare


Kulla e "Rilindjes". Ne fotografi duket edhe pamja mbas punimeve.

"Blloku B" i Spitalit te Prishtines prej fillimit te puneve deri ne perfundim.Laboratori forensik i Policis te Prishtines. Ndertuar ne fillim e vitit 2006.1 - 20 of 21712 Posts
Top