SkyscraperCity Forum banner

Projekte nga Prishtina | Prishtina Construction Projects

6929017 21662


Prishtina/Pristina:
is the capital city of Kosovo
Population: Latest estimates suggest the city is inhabited by as many as 600 000 people.

Here are some proposed, approved, underconstruction projects about Prishtina/Pristina:

A proposed tower for the city of Prishtina/Pristina:​
Appt Blocks renderings and after being completed:1 - 16 of 492 Posts
great update FF.
Pas shum ankesav dhe kerrcnimeve qe bera arrita qe t'ia siguroj Prishtines venin ktu :)
Nuk e vura re se ishte temë e re. Ky plehra e paska lëvizur te forumi i mbeturinave temën e parë se po e kërkoja e s'po e gjeja.
Nejse, bravo për hapjen e temës liburni dhe do ishte më mirë që në postin e parë të organizohej më bukur që ta kuptonin të tjerët kur e lexojnë temën.
Do përgatis një logo të ngjashme me atë të temës së Tiranës po se pate problem dhe vazhdojmë diskutimin e projekteve këtu.
:cheers:
shum banner i mir.

Pasi qe postimi i par eshte i imi, dota ri-organizoj komplet nji dite tjeter kur te kam kohe.
I am not quiet sure what your asking, but from what i have seen so far Albanian Catholic churches in Kosovo look pretty similar. They all have a steeple or two and most of the time are painted in white, similar to the picture above.
So Albanian catholic church also uses the church codex to construct new churches with the design similar to the ones built before?
Mendoj se i kemi dhen pergjigjjen qe ai kerkon, tash qdo reagim eshte i terpert dhe kontribon drejt devijimit te ksaj teme pra projektet dhe zhvillimet ne Prishtine.

Faliminderit.
This new warehouse/supermarket in Prishtina looks not too bad. Seems like they have their own delivering crew:
I am not too sure how good this is, of houses being built non-stop but at least some of them look decent:

AVC group
nice design....any idea as to where its going to be built?
Some new businesses in Prishtina:
Thats a great find Scanderbeg. I think these houses will be filled mostly by foreigners but at least this will lead the way to a new era of housing. This kind of building goes in hand with urban development and at the same time stimulates the economy by creating a mortgage type system.
This will also create a precedent for future building. It will create a new building culture. Hopefully this will say goodbye to traditional building with walls 2 metters high around the house.
i am watching the LIVE CAMERA right now of the village...there is alot of work going on today...seems like they will have all the tubes installed very soon.
THis is probably the biggest project thats going on right now.
Some images that I froze from the LIVE CAMERA of work going on at the international village:
1 - 16 of 492 Posts
Top