SkyscraperCity Forum banner

Projekte nga Prishtina | Prishtina Construction Projects

6945718 Views 21713 Replies 431 Participants Last post by  ast


Prishtina/Pristina:
is the capital city of Kosovo
Population: Latest estimates suggest the city is inhabited by as many as 600 000 people.

Here are some proposed, approved, underconstruction projects about Prishtina/Pristina:

A proposed tower for the city of Prishtina/Pristina:​
Appt Blocks renderings and after being completed:1 - 19 of 59 Posts


Prishtina eshte, mbas Tirane, qyteti me i madh shqiptar ne Ballkan dhe kryqyteti i Kosoves. Popullsia e Prishtines arriti nje numer mbi 600.000 banorë.
Me shpalljen e pavarsis pritet nje levizje e madhe ne zhvillimin ekonomik te Prishtines me te gjithe Kosoven.

Let's start with posting projects of our capital.
Ndertesa e Parlamentit te Kosoves.Residenca e Presidentit te Kosoves "Shtepia e bardhe".Nje supermarket moderne.

Kompleksi sportiv i Firmes Mabetex.Nje ndërtesë zyrtare me emrin "Prishtina Office Building"Keta blloka jane konstruktuar nga arkitekta gjermane dhe eshte duke ndertuar nga "Europroject".
Fillimi e punes ndertimtare: vere 2005
Perfundimet e punes: Ne pranvere 2007

Apartmane luksoreTe dhenat baze:

., 46 banesa
., gjindet ne pjesen "Sofalia" e Prishtines
., 24h rrym, ujë dhe ngrohje
., konstruktuar nga arkitekta gjermane

Tjera blloka me nivel te larte.
Universiteti amerikan i Prishtines ne campin e Germis.
Ndertuar ne vitin 2005. Pronar eshte kompania Mabetex.


Projekti "International Village" me shtepia ne stilin amerikan.
Vlera: 20 Mio dollare


Kulla e "Rilindjes". Ne fotografi duket edhe pamja mbas punimeve.

"Blloku B" i Spitalit te Prishtines prej fillimit te puneve deri ne perfundim.Laboratori forensik i Policis te Prishtines. Ndertuar ne fillim e vitit 2006.Duke punuar. Mendoj ne Kodren e Diellit.

Shopping Center "Era" ne Prishtine (Hapja ne shkurt 2006)

1 - 19 of 59 Posts
Top