SkyscraperCity Forum banner

Projekte nga Prishtina | Prishtina Construction Projects

7002039 Views 21944 Replies 434 Participants Last post by  Prishtina123

Prishtina/Pristina:
is the capital city of Kosovo
Population: Latest estimates suggest the city is inhabited by as many as 600 000 people.

Here are some proposed, approved, underconstruction projects about Prishtina/Pristina:

A proposed tower for the city of Prishtina/Pristina:​

Appt Blocks renderings and after being completed:

See less See more
14
21701 - 21720 of 21945 Posts
Asht mire me hape nje tem per probleme ne Prishtine. Te mebetet kjo tem si shpres dhe inspirim per zhvillime pozitive ne Prishtine.

Se po duket qe ka shum njerze te cilet per nje arsye apo tjeter jan te gatshem ter diten te postojn vetem lajme negative rreth prishtines. ndoshta per shkak se kan nje bindje tjeter politike dhe ne ket menyre mendojn se e luftojn Perparim Ramen duke ja etiketue gjitha problemet qe ka prishtina edhe ato qe nuk jan ne kompetence te tija. Si rasti larte kur dy gure betoni demtohen nga tramsporti rruges.
Te njejte ndodhe edhe ne Tirane ku te gjithe shajn dhe ankohen dite nate per cdo problem(qe vet I shkaktojn). Shqiptaret jan kampiona per tu anku e per te kritiku nderkohe hedhin plehrat kudo buz rrugeve dhe shkelin kodin rrugore ne menyrat me flagrante. Vetem ne Shqiperi kam pa rast ku nje hajvan mer kthesen e tunelit me 120km ne ore e perplaset ke muri dhe pastaj te gjithe thone e kan ndertu tunelin keq! Eshte kthes shume e fort! 🤣🤣
See less See more
  • Like
Reactions: 4
Asht mire me hape nje tem per probleme ne Prishtine. Te mebetet kjo tem si shpres dhe inspirim per zhvillime pozitive ne Prishtine.

Se po duket qe ka shum njerze te cilet per nje arsye apo tjeter jan te gatshem ter diten te postojn vetem lajme negative rreth prishtines. ndoshta per shkak se kan nje bindje tjeter politike dhe ne ket menyre mendojn se e luftojn Perparim Ramen duke ja etiketue gjitha problemet qe ka prishtina edhe ato qe nuk jan ne kompetence te tija. Si rasti larte kur dy gure betoni demtohen nga tramsporti rruges.
Kur te ka informata te mira edhe feedback-u i forumisteve ka me qene pozitiv.

Kur kemi vec informata te kqija, mospune, deshtime, mungese vizioni, hipsterizem, arsyetime, banalizime, ofendime te inteligjences nga komunaret edhe ne kemi me i kritiku e sha se cke me te.

Ata i kemi zgjedhe na, pagen ja pagujna na keshtu qe bash ai seni sum han a i doken dikujt ato postimet si negative.
See less See more
Te njejte ndodhe edhe ne Tirane ku te gjithe shajn dhe ankohen dite nate per cdo problem(qe vet I shkaktojn). Shqiptaret jan kampiona per tu anku e per te kritiku nderkohe hedhin plehrat kudo buz rrugeve dhe shkelin kodin rrugore ne menyrat me flagrante. Vetem ne Shqiperi kam pa rast ku nje hajvan mer kthesen e tunelit me 120km ne ore e perplaset ke muri dhe pastaj te gjithe thone e kan ndertu tunelin keq! Eshte kthes shume e fort! 🤣🤣
Shume e verrtet. Shiqo vetem qysh i hin shqipetari ne mes te ndertesave e i pret te gjitha drunjet, dhe askush nuk e ndalon.

Apo shiqo qysh i hudh mbeturinat me karroce mes trotuarit

Keshi video ki me qindra. Duhet me u be ligji qe te denohen me shuma te majme, e vetmja menyre te parandalohen keto gjera.
See less See more
  • Angry
Reactions: 1
te gjithe e kemi votu Perparim Ramen po pse mos mu bo qytetar aktiv e mi vrejt do probleme tvogla nprishtine po punohet po sosht kurgjo keq nese i gjajm edhe gabimet vogla qe mujn me u permirsu se jon taksate tona
Nuk kam asgje kunder kritikave qe kan pesh dhe ja vlejn. Por ato dy ulset e betonit qe jan qare dhe ende nuk jan montue duken ne palet dhe ka mundesi jan demtue gjat transportit ose shkarkimit. Nuk pom duket se asht faji i perparim rames dhe ase kritike produktive. Ato me siguri do kthehen mbrapsht dhe nuk do pranohen nga komuna.

Pastaj ne e kemi durue shpende debillin 12.vite ateher te kemi pak durim ti japim pak kohe dhe shanse edhe keti djali qe kemi tash perparim rama.
See less See more
Kur te ka informata te mira edhe feedback-u i forumisteve ka me qene pozitiv.

Kur kemi vec informata te kqija, mospune, deshtime, mungese vizioni, hipsterizem, arsyetime, banalizime, ofendime te inteligjences nga komunaret edhe ne kemi me i kritiku e sha se cke me te.

Ata i kemi zgjedhe na, pagen ja pagujna na keshtu qe bash ai seni sum han a i doken dikujt ato postimet si negative.
Ja ke mare inati buki dicka Perpes. Ti e ke kritikue me vende edhe shpendin shum por jo kaq ne fillim si ramen. Mue pom doket pak si heret me kritikue kaq shum ramen. Po besoje se duhet mej dhan pak kohe.
See less See more
Po more, pse mos me dhan kohē, sa te doni, sa killa po'j vyjshin.?
  • Like
Reactions: 1
Ja ke mare inati buki dicka Perpes. Ti e ke kritikue me vende edhe shpendin shum por jo kaq ne fillim si ramen. Mue pom doket pak si heret me kritikue kaq shum ramen. Po besoje se duhet mej dhan pak kohe.
Shume paske harru.

Komenti jem i pare negativ per Shpendin ka nis dikun 4 muj masi e ka marre mandatin. Qe ku e ki zeze ne te bardhe: Projekte nga Prishtina | Prishtina Construction Projects

By the way, nuk eshte Perpa "ne fillim te mandatit" se gati e ka hargju 30% te mandatit.

Cka ka bo per kete kohe?

E ka zgjeru nje udhekryq te EULEX-i edhe pe nderton nje park te QKUK-ja, keto jane dy te mirat per kete kohe, te tjerat jane kozmetike alla-Shpendiane.

POR

Per dallim prej Shpendit qe bile dame s'ka bo (pervec ngushtimit te disa rrugeve per ShTiGjE) Perp hipsteri ja ka bo nje dem te jashtezakonshem qytetit, i ka mbyll dy rruge kryesore ne qender e te cilat as ai vet e as ata qorrat qe e pekrahin nuk dijne me arsyetu pse.
See less See more
Ulset e parkut te fakulteti teknik hala pa u vendos mire te plasaritne . View attachment 4565520
Edhe ma heret e kam thene: Cilesia e punimeve ne hapesirat mbi parkingun nentokesor eshte shume e dobet. Poshte nuk kam hyre.
Shume e verrtet. Shiqo vetem qysh i hin shqipetari ne mes te ndertesave e i pret te gjitha drunjet, dhe askush nuk e ndalon.

Apo shiqo qysh i hudh mbeturinat me karroce mes trotuarit

Keshi video ki me qindra. Duhet me u be ligji qe te denohen me shuma te majme, e vetmja menyre te parandalohen keto gjera.
drujt i ka pre/shortu vet Hortikultura, besoj qe e din cka kan bo…
See less See more
drujt i ka pre/shortu vet Hortikultura, besoj qe e din cka kan bo…
A po e lexon komentin ne video, a veq duhet me than diqka. A pe shef qe videon jau ka dergu puntori i Hortikultures faqes "Ju flet Prishtina"... Hortikultura eshte anku ne prerje te drunjeve, e jo qytetaret.
A po e lexon komentin ne video, a veq duhet me than diqka. A pe shef qe videon jau ka dergu puntori i Hortikultures faqes "Ju flet Prishtina"... Hortikultura eshte anku ne prerje te drunjeve, e jo qytetaret.
qe ku osht foto qe e kom bo une personalisht ku shihet traktori i hortikultures.
See less See more
qe ku osht foto qe e kom bo une personalisht ku shihet traktori i hortikultures.
View attachment 4578664
Nese e shef ne video, thot ankese prej nje puntorit te Hortikultures. Tasht nuk e di, se nuk kam qen prezent...
See less See more
A ka dikush info ma te sakta parkingu nentokesor te fakulteti a pernime spo ka frekuentim a? Se poshte smka ra me hi.
Foto e ditës: Ecje e lirë dhe e sigurtë pranë parkut të qytetit

-Rrethoja më të ulëta
-Trotuar më i gjerë dhe i lartë
-Ndriçim

Donjeta Sahatçiu

See less See more
3
  • Like
Reactions: 5
Po verehet nje "lufte" mes Pdk dhe Ldk per pervetesimin e meritave nprojekte, sidomos te ky trotuari te parku u verejt ashiqare
Po verehet nje "lufte" mes Pdk dhe Ldk per pervetesimin e meritave nprojekte, sidomos te ky trotuari te parku u verejt ashiqare
I shkreti ai kryeqytet qe partite ne pushtet shtyhen per me marre kredine per rregullimin e nje TROTUARI!!!

Paramendoje sa ulte kemi ra. Qytet me mbi gjysem milioni banore a pushteti me jave na ka tesh tu postu neper rrjete sociale shtrimin e ma pak se 400m trotuar!

9 vjet jemi tu shku te posht si kryeqytet, taman kom menu qe s'ka ma posht, del debilli i Londres edhe me befason prap.
See less See more
I shkreti ai kryeqytet qe partite ne pushtet shtyhen per me marre kredine per rregullimin e nje TROTUARI!!!

Paramendoje sa ulte kemi ra. Qytet me mbi gjysem milioni banore a pushteti me jave na ka tesh tu postu neper rrjete sociale shtrimin e ma pak se 400m trotuar!

9 vjet jemi tu shku te posht si kryeqytet, taman kom menu qe s'ka ma posht, del debilli i Londres edhe me befason prap.
Te kam komentu para 2 viteve te kam thene diqka per kryetarin
A kam thene se duhet ja Samia ja Dauti sduhet me kan shume i dijshem me shtru trotuar me maru unaza me rrezu ndertesa me ba parqe
na presum me ba diqka vepra si Agim Aliu diqka tpakten pra shendrrim total
njehere per njehere po presum
See less See more
Te kam komentu para 2 viteve te kam thene diqka per kryetarin
A kam thene se duhet ja Samia ja Dauti sduhet me kan shume i dijshem me shtru trotuar me maru unaza me rrezu ndertesa me ba parqe
na presum me ba diqka vepra si Agim Aliu diqka tpakten pra shendrrim total
njehere per njehere po presum
Pyetja eshte pse me prite? Per cka me prite? Buxhetin e ka, njerzit i ka, kushtet i ka, pse nuk investon? 15+ muj shkun, nuk jane pak.

Nuk investon se 1000 here ma lehte eshte me na tregu prej instagramit sa here u shku ne wc sot se sa me projektu e zbatu projekte kapitale ne terren. Kete e ka bo Shpendi, kete pe bon ky.

Qe une ka 2 muj qe boj pyetje po hala kurkush ne komune s'me pergjigjen.

Ku eshte benefiti i mbylljes se rruges Xhorxh Bush?

U tha se do behet shesh, pse nuk u bo shesh? Pse po lejohen me kalu autobusat, taksite, veturat zyrtare?

Dmth prap eshte rruge, prap eshte e kufizume levizja e qytetareve, atehere pse u mbylle per vetura?

Pse i ka lane dy rruge kryesore ne qender me status te padefinum, as shesh, as rruge, as anej as knej perderisa trafiku ne qytet eshte ne piken e bllokimit total?

Pse ja ka blloku daljen e eperme gjithe lagjes Pejton nga rruga Perandori Justinian?

Qysh me i dergu/marre femijet e tyne ne Shkollen Elena Gjika prinderit qe kane vetura?

Qysh me hi/dale veturat ne parkingun e sapohapur nentokesor kur ja kane blloku njeren nga dy hyrjet kryesore disa dite pas hapjes solemne?

A je tu e kuptu ti me cfare debillizmi e amaterizmi kemi pune na?
See less See more
21701 - 21720 of 21945 Posts