SkyscraperCity banner

1821 - 1837 of 1837 Posts

·
Premium User
Joined
·
4,103 Posts
Ovaj krov je toliko jednostavne konstrukcije da izgleda kao da ga malo jaca bura moze otpuhati.
To je dobro, jer se moze bez problema i vecih troskova montirati i na preostale 3 tribine.

Opet, nema potrebe za tim kad ionako 90% gledatelja koji dolaze na tekme, dolaze na tu jednu tribinu koja je pod krovom. Da Istra ima prosjek barem 5.000, onda bi imalo smisla pricati o krovu. Ovak, taj krov im treba za 3 tekme godisnje (Dinamo, Hajduk i Rijeka).
 

·
Registered
Joined
·
433 Posts
Pula Pula navijačka nula kao i cijela Istra bi zapravo mogla biti dobra za pripreme klubovima i reprezentacijama, samo treba nešto poboljašti insfrastrukturu i moraju privući klubove.

Prednost za prijateljske je što su blizu Žabarski i Austrijski klubovi.
 

·
glavoč
Joined
·
7,712 Posts
Discussion Starter #1,829
A i goli beton, k tome oronuli, na metar od aut linije... to bi trebalo prekriti necim, po mogucnosti u bojama kluba, a moze i bilo cim drugim. Kako nemaju nikakvog smisla za estetiku :picard:

BTW jel ide novi travnjak za EP u17?
https://en.wikipedia.org/wiki/2017_UEFA_European_Under-17_Championship

To je lijepa prilika da se urede sve sitnice.
Da, smisao za estetiku je problem :lol:

U Puli se prvenstvo neće igrati jer je Grad - s punim pravom - nakon što je HNS obznanio da neće sufinancirati obnovu travnjaka odbio dati jamstvo da će zamjena travnjaka biti odrađena u nekom određenom roku.

Tako da to nije nikakva prilika :lol:
 

·
Registered
Joined
·
433 Posts
Stadion izgleda baš loše, zar to nitko ne održava? Treba ga samo malo obojati i bit će opet top.

Klasična hrvatska priča, nešto se naoravi pa se ne održava.
 

·
Registered
Joined
·
75 Posts


Počelo skidanje travnjaka Drosine

Kako saznajemo od direktora Pula sporta Ivana Glušca, koji je obišao Drosinu u društvu "Katica za sve" - Branka Bubića i Darka Raić Sudara, dobri dijelovi starog travnjaka prvo će se iskoristiti za obnovu loših dijelova nogometnih igrališta na Velom Vrhu i u Štinjanu

Nakon što je financijski spašen pulski nogometni prvoligaš kako bi okončao netom završenu prvoligašku sezonu te je momčad kroz kvalifikacije sačuvala prvoligaški status, još jedna dobra vijest stiže za pulski nogomet. Jučer je započelo skidanje starog travnjaka na glavnom terenu Gradskog stadiona Aldo Drosina u sklopu projekta zamjene travnjaka, koji će se odraditi ovog ljeta.

Kako saznajemo od direktora Pula sporta Ivana Glušca, koji je obišao Drosinu u društvu "katica za sve" - legendarnog Branka Bubića i trenera Darka Raić Sudara, koji nakon sezone skrbi i o Drosini, dobri dijelovi starog travnjaka prvo će se iskoristiti za obnovu loših dijelova nogometnih igrališta na Velom Vrhu i u Štinjanu, o kojima također skrbi Pula sport.

Dolazak mehanizacije "Roveria usluge d.o.o." iz Savičente, odabrane na javnom natječaju, Pula sport, koji sudjeluje u projektu u suradnji s Hrvatskim nogometnim savezom, očekuju u petak i narednih mjesec dana trajat će građevinski radovi obnove igrališta pulskog stadiona. (G. ROJNIĆ)

http://www.glasistre.hr/d9f9bd7e-97d2-4805-b7a0-afd775a9d9fa
 
1821 - 1837 of 1837 Posts
Top