Jeszcze kilka lat i będzie zbyt mało miejskie by kwalifikować się do konkursu 
Na razie nie wystawiam noty - nadal bez polla
Na razie nie wystawiam noty - nadal bez polla
domyślam się... to nie miała być krytyka lecz rada na przyszłośćcenie sobie wasze zdanie ale fotka została zrobiona w pospiechu tzn. jechałem wtedy samochodem i tylko na chwilę się zatrzymałem bo mi się spodobał ten samochód.
Z tymi setkami się aboslutnie nie zgadzam. Ale to przychodzi z czasem, kiedyś też waliłem gdzie popadnie...ssswirek- popracuj troszke nad kadrem a najlepiej strzelaj setki fotek i jesli to mozliwe staraj sie szukac ciekawego ujecia.
Z tymi setkami się aboslutnie nie zgadzam. Ale to przychodzi z czasem, kiedyś też waliłem gdzie popadnie...
ssswirek1, co do samochodu, to właśnie fajniejszy efekt by się uzyskało, gdyby go np. sfotografować z wysokości chłodnicy/lamp, lekko z boku, z tymi ruinami w tle. Oczywiście nie wiem, jak by się to komponowało w tym konkretnym przypadku, ale chodzi o samą ideę umiejscowienia jakoś głównego elementu na zdjęciu (patrz np. "trójpodział" albo "złoty podział", choć oczywiście nie twierdzę, że to jedyne słuszne kompozycje). Ale przede wszystkim - próbuj dalej, bierz udział w takich publicznych ocenach i patrz na reakcje i rady, w ten sposób nauczysz się najwięcej, czego Tobie, sobie i wszystkim pstrykającym i oglądającym życzę![]()
Kiepska wymówka, jeśli nie mamy czasu, aby się przyłożyć do zdjęcia to po w ogóle je robić? Chyba, że akurat trafi się nam coś niezwykłego, ale tutaj niczego takiego nie widzę.Dzięki Misza...ale tak jak już wspominałem niestety nie miałem czasu wtedy...:bash: