SkyscraperCity banner

5181 - 5200 of 5201 Posts

·
Registered
Joined
·
980 Posts
Dobro bre ljudi je l ima neko od moderatora da objasni ovom kretenu da je dovoljno jednom okaciti vest o ukidanju zabrane letenja za asutriju da ne lepi jednu te istu vesat na svaku temu koja ima veze saa aerodromom.
 

·
Registered
Joined
·
316 Posts
Зашто смо принуђени да гледамо ово усташко дивљање на српском форуму, тј. зашто га модерација толерише?


 

·
Live And Let Die
Joined
·
1,728 Posts
Зато што нема довољно модератора да све испрате.
 

·
Maks
Joined
·
8,670 Posts
Podforum Banjaluka već duže vrijeme ima problem sa političkim spemom i trolovanjem. To već mnogim forumašima smeta, o čemu su se ovdje izjasnili. Neki čak i odlaze sa foruma, uglavnom tiho kao što sam i ja sam zimus nakratko uradio, dok neki to javno obznane.

Iako sam linkovao diskusije, gdje se pominje jedan forumaš, naglasio bih da postoje i drugi forumaši, doduše manje aktivni, koji takođe podstiču političku priču. Ko prvi započinje, nebitno je, jer bi to bila diskusija kokoš ili jaje.

Pošto sam svjestan da moderacija nema vremena da isprati sve diskusije, što zbog ličnih obaveza, što zbog veličine foruma, predložio bih da RS podforum dobije svoga moderatora. On bi imao dva zadatka:

1. pomjeranje političke i nacionalne priče u Kafanu Srpske
2. brisanje uvreda

Interesuje me kakvo je mišljenje moderacije po ovom pitanju. Hvala.
 

·
Registered
Joined
·
5,052 Posts
Pridružio bih se ovom pitanju i molbi da se nešto uradi po pitanju klasičnog spama, skretanja s tema, provokacija, vrijeđanja... na svim banjalučkim temama, a što i čini kršenje osnovnih pravila ovog foruma, i da se isti ti sankcionišu.

Postoji njih par koji su zalutali na ovo mjesto, i jedini smisao njihovog bitisanja ovdje je destrukcija, s tim da kao što je gore napisano prednjači jedan član koji praktično kroz svaki svoj post provlači politiku, ukratko (karikiram) zato što je danas oblačno u Banjaluci njemu je kriva vladajuća politika.

I ne pišemo mi ovdje da bi branili ovu ili onu politiku, jer i sami kritikujemo redovno ono što je loše, već da bi se teme vratile u normalan ton komunikacije i konstruktivne diskusije.

Hvala.
 

·
Registered
Joined
·
13 Posts
Здраво, поново сам на овом форуму послије неколико година. Може ли ми неко помоћи, како да постујем слике са мог flickr налога на форум,не знам који дио BBCode да копирам? Видим да има опција и да се директно додају слике, али сам их већ upload-овао тамо.
 

·
Registered
Joined
·
4,733 Posts
Obzirom da su kolege forumaši i sugrađani @ww87 i @byM4k5 mislili na mene u svojim prethodnim komentarima red je da i ja kažem svoj dio i objasnim svoj pogled na forum.
Name, kao prvo nije istina da su sve moje poruke komentar na nerad aktuenih vlasti u BL. Naravno nemam konkretan podatak ali veliki dio mojih objava su fotografije koje ilustruju stanje na građevinama u našem gradu ili neutralo intonirani komentari drugih kolega forumaša.
Nažalost jedan dio forumaša iz BL vidi ovaj forum, sa jedne strane samo kao priliku da širi propagandu kako je sve u gradu predivno i da cvjeta stotinu cvjetova a sa druge vide forum kao ličnu prćiju i svako ko ne misli kao oni treba biti banovan. I ja bih volio da je naša stvarnost u BL divna i krasna, ali jednostavno nije.
Svako ko dođe u grad vidjeće da su ulice loše, da u samom centru grada pojedine nemaju ni trotoar, da se objekti guraju jedan na drugi bez prave urbanističke potrebe, da ni osnovni komunalni problemi nisu riješeni, da je gradski saobraćaj skup i neefikasan, itd. Za ljude koji nastoje prikazati stvari onakvima kakve nisu, svaka realna kritika postojećeg stanja u našem gradu je neprijateljska djelatnost i ružnim akcijama čopora i tužakanjima moderatorima (kao 10-ogodišnji klinci), nastoje ukloniti kritike. (Što se uvreda tiče, ja ne prelazim preko tuđih uvreda ali ih i ne šaljem prvi. Ww87 i Maks su naveli jednu od uvreda koja je meni upućena jednostavno jer se nisam slagao sa stavom tog forumaša a on je onda očito zgubio živce i počeo da me vrijeđa i napustio forum kao uvrijeđena curica)
Mislim da bi bilo pogrešno kako za BL temu tako i za sve ostale da prestanemo iskazivati svoje stavove naravno na civilizovan način, bez obzira da li se sviđali većini ili ne. Bez različitih stavova i njihovog zastupanja mislim da će forum odumrijeti. Eto, toliko od mene. Živi bili.
 

·
Можда сп
Joined
·
1,878 Posts
Здраво, поново сам на овом форуму послије неколико година. Може ли ми неко помоћи, како да постујем слике са мог flickr налога на форум,не знам који дио BBCode да копирам? Видим да има опција и да се директно додају слике, али сам их већ upload-овао тамо.
Можеш све да копираш, поставиће линк ка твојој слици и налогу.
Ако хоћеш само фотографију, онда изабери део [ i m g ] ... [ \ i m g]
Остатак ти не треба.
 
5181 - 5200 of 5201 Posts
Top