SkyscraperCity banner

581 - 600 of 612 Posts

·
махлене&
Joined
·
4,265 Posts
 

·
ELFen
Joined
·
398 Posts
Реновиране на Съдебната палата в Разград
Съдебната палата в Разград е подложена на основен ремонт, който тече с пълен ход....

http://razgrad.topnovini.bg/node/789253
Екип7:
Продължава обновяването на Съдебната палата в Разград.След като миналата година официалният вход на Съдебната палата в Разград доби нова европейска визия и витраж с герба на България, а сградата бе оборудвана с робот за асистирано изкачване на стълби, това лято ремонтите ще продължат със свежа сила....
https://www.ekip7.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=27632&Itemid=1
 

·
махлене&
Joined
·
4,265 Posts
 

·
махлене&
Joined
·
4,265 Posts
 

·
махлене&
Joined
·
4,265 Posts
Изглежда прилично, браво.

 

·
махлене&
Joined
·
4,265 Posts
 

·
Registered
Joined
·
35,452 Posts
Община Разград рехабилитира улиците „Жеравна“ и „Никола Пенев“Участъците бяха проверени от кмета д-р Валентин Василев.

Кметът на Община Разград д-р Валентин Василев провери днес на улица „Жеравна" започналото изпълнение на строително-монтажните работи. Там ще бъде подновен пътният участък и ще се изградят или обновят прилежащите тротоарни площи. Изпълнител на поръчката е „Пътно строителство" АД -Разград, а стойността е 291 666 без ДДС. Ремонтът се извършва с целева субсидия.

Работи се и по изпълнението на ремонта на улица „Никола Пенев", където предстои асфалтиране, а в момента се изпълняват подготвителни дейности. Там ще бъде преасфалтирана улицата в участъка от ул."проф.Димитър Ненов" до ул."Осогово". Изгражда се и тротоар до пътното платно от страната към бл.25., където ще се свърже с подходите към жилищните входове. Изпълнител на поръчката е „Строймонтаж" ЕАД - Разград, а стойността е 61 969 лв. без ДДС. Дейността се извършва със собствени средства на Община Разград.
http://www.citybuild.bg/news/obshtina-razgrad-rehabilitira/40168
 

·
махлене&
Joined
·
4,265 Posts
^^
 

·
махлене&
Joined
·
4,265 Posts
 

·
махлене&
Joined
·
4,265 Posts
Инвазия от ремонти на детски градини в Разград.

 
  • Like
Reactions: Dennisbor

·
махлене&
Joined
·
4,265 Posts
Кметът на Разград пред Bulgaria On Air с обобщение за инвестициите, ремонтите по инфраструктурата и проблемите в града:

 

·
Registered
Joined
·
35,452 Posts
АПИ ще ремонтира пътя до Северната индустриална зона на Разград

Отсечката е близо 5 километра, а прогнозната стойност – над 3 млн. лв.

Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) стартира търг за ремонт на близо 5-километровия участък от третокласния път до Северната промишлена зона на Разград. Стойността на поръчката е над 3 млн. лв., а средствата са осигурени от бюджета на пътната агенция.

Началото на 4.6-километровата отсечка започва при отклонението от второкласния път Търговище – Разград при жп гара Разград, а краят е при кръстовището с пътя Разград – Дянково. Третокласният път е с важно значение за града и е основна връзка за Северната индустриална зона.От АПИ информират, че се предвижда рехабилитация и реконструкция на пътната настилка, нова маркировка и попълване на вертикалната сигнализация.

Максималният срок за изпълнение на строителните работи е 10 месеца. Кандидатите могат да подават оферти до 17,30 ч. на 24 октомври 2019 г.
https://www.economic.bg/bg/news/11/patnata-agentsiya-startira-targ-za-remont-na-patya-za-severnata-industrialna-zona-na-razgrad.html
 

·
ELFen
Joined
·
398 Posts
Екип 7:
Турският посланик нагледа строежа на новата църква
Посланикът на Република Турция в България Н.Пр. Хасан Улусой във вторник пристигна в Разград и се срещна с областния управител Гюнай Хюсмен.
Областният управител даде официален обяд в хотел „Cartoon“ за гостите, а след това представи на турския посланик как върви строежът на новата разградска църква „Св. Цар Борис-Михаил Покръстител“. Довършването й „до ключ“ се финансира от Турската агенция за координация и сътрудничество към президента Ердоган, стартира през август след съдействие от страна на Гюнай Хюсмен.
На мястото на строежа архиерейският наместник отец Георги връчи на Н.Пр. Хасан Улусой „Благодарност за направено дарение“ от името на Църковното настоятелство на новия храм.


Дипломатът посети и джамията „Ибрахим паша“, където предстоят ремонтни дейности с финансиране от българската държава.
По време на визитата областният управител и Н.Пр. Хасан Улусой обсъдиха възможностите за увеличаване на туристическия поток към Разград след приключването на ремонта на джамията.
По-късно дипломатът посети Районното мюфтийство и джамията „Ахмед бей“.
https://ekip7.bg/2019/10/05/turskiyat-poslanik-nagleda-stroezha-na-novata-tsarkva/
 

·
ELFen
Joined
·
398 Posts
Проектно предложение "Паркоустрояване на зелените площи в кв."Орел", гр.Разград е част от Инвестиционната програма за изпълнение на Интегрирания план за градско възстановяване и развитие на община Разград.
.....
Нещо завършено в ж.к."Орел"...

Не изумява с качество, но е по-добре от обрасла поляна

 

·
ELFen
Joined
·
398 Posts
Old Buildings & Historic Monuments

...a тук силно се съмнявам, собствениците да се справят, без помощ от страна на общината...а би се получила забележителна реставрация ! :eek:ld:

___________________________________
Много се зарадвах, като видях скелето. Надявам се да се получи добре...

 

·
ELFen
Joined
·
398 Posts
ново строителство

Завършени...
Още една сграда е започната, до кръстовището на бул."Васил Левски" и бул."Кн.Борис І-ви"...през м.август 2017г., започна строителството на нова сграда на ул. "Росица" 

·
махлене&
Joined
·
4,265 Posts
 
  • Like
Reactions: vlado2011
581 - 600 of 612 Posts
Top