SkyscraperCity Forum banner

[RKS/AL] Fotografi dhe Video të Vjetra

2484 Views 7 Replies 4 Participants Last post by  Llapi 1
Desha ta hapi nje teme specifike sa i perket fotografive dhe video te vjetra ne rruge dhe akse shtetrore/kombtare dhe ne qytete.

Pershembull ketu duken rruget e Prishtines ne marshimin e athershem te Tito's.


  • Like
Reactions: 1
1 - 8 of 8 Posts
Prishtina ne 79 duket me mire se 90% e qyteteve shqiptare ne 2017.
At pjese ndoshta e kan ripertri ne at kohe vetem per tu dukur qyteti i ndertuar ne syt te popullit Shqiptar dhe ne emer te ashtuquajtur "vllaznim bashkim" te asaj kohe..... qytetet gjith kan qene te asfaktuara deri diku por fshatrat ku kan jetuar Shqiptaret gjith kan qen ne balte. 98% e fshatrave te asfaltuare sot jan bere mbas luftes. Krahasim me ish republika tjera Kosova ka qen me infrastrukturen me te dobet ne Jugosllavi.
  • Like
Reactions: 1
Krahasim me ish republika tjera Kosova ka qen me infrastrukturen me te dobet ne Jugosllavi.
E vertete,dhe sot ka infrastrukturen rrugore ne fshatra me te mire nga te gjitha keto vende!

Thuajse s'ka rruge e fshatrave qe nuk eshte asfalltuar,madje edhe rrugicat e sokaket jane te gjitha ne asfalltim e siper ose jane asfalltuar tashme!Rrjeti i trotuareve poashtu po zgjerohet vazhdimisht dhe edhe ndricimi poashtu!Edhe kanalizimet e ujesjellsi ka pase zhvillim shume te mire krahasuar me periudhen paslufte!Gjithsesi me kompletimin e tyre,dhe me ndertimin eventual te impianteve per ujra te zeza,do te "kompletohej: infrastruktura e gjithembarshme ne fshatra!Problem shume i madhe mbetet cilesia me te cilen jane shtruar keto rruge,trotuare,ndricim...
  • Like
Reactions: 1
E vertete,dhe sot ka infrastrukturen rrugore ne fshatra me te mire nga te gjitha keto vende!
Shume po dyshoj qe e ka ma te mira se Sllovenia.

Problem shume i madhe mbetet cilesia me te cilen jane shtruar keto rruge,trotuare,ndricim...
Kjo po e kundershton drejtperdrejt ate qe e the ma nalt.
Shume po dyshoj qe e ka ma te mira se Sllovenia.Kjo po e kundershton drejtperdrejt ate qe e the ma nalt.
Kroacia dhe Sllovenia jan ne lige tjeter.... as Serbia nuk mund te krahasohet me ta.
Originally Posted by grykaerugoves View Post
Krahasim me ish republika tjera Kosova ka qen me infrastrukturen me te dobet ne Jugosllavi.
Llapi:

E vertete,dhe sot ka infrastrukturen rrugore ne fshatra me te mire nga te gjitha keto vende!
Shume po dyshoj qe e ka ma te mira se Sllovenia.Kjo po e kundershton drejtperdrejt ate qe e the ma nalt.
E pata si rrjet,jo si cilesi,megjithate edhe ti ki te drejte se tani qe po e shikoje shkrimin tim le te nenkuptohet ate qe ti ke pyetur!

Padyshim qe nuk i ka me te mira se Sllovenia,por si rrjet rrugore,Kosova ka shperndare shume rruge neper te gjitha fshatrat e Kosoves,edhe eshte e mundshme me bo nje vizite te plote prej dy jave diteve p.sh. ne Kosove e mos me hy ne asnje rruge te pa asfalltume,cka megjithate tregon nje shtet jo bash si i Botes se 3-te!
Tani ne shume komuna jane duke u shtruar edhe rrugicat e sokaket e fshatrave,qka i bjen qe kur te perfundojne veq oborret kane me mbet pa asfalltu!:lol: Normal qe ka ende shume pune!
Dhe po nese s'krahasohemi me Sllovenine,te garantoje se jemi me mire se serbia p.sh ne kete aspekt!
Megjithate siq e permenda problem mbetet cilesia e dobet e udheve.pra ne kemi rruge por te cilesise se dobet!
See less See more
1 - 8 of 8 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top