SkyscraperCity banner

Kuip


  • Total voters
    600
21161 - 21169 of 21169 Posts

·
Registered
Joined
·
1,747 Posts
Corona is wrsch een grote meevaller voor FC. Want nu kunnen ze alles wat niet aan bizznizzplannen deugt verschuilen achter corona. Vertraging: reden: corona. Kostenoverschrijding: reden: corona. Alles wordt achter corona gezet. Heerlijk, zo'n afvaldump.
Boeie, als het stadion er maar komt.
Als ze steun kunnen krijgen vanwege Corona, alleen maar beter en een kans die je moet grijpen.
Hoe mooier en toffer het stadion, hoe meer inkomsten. Dus een uitgelezen kans om legaal een beetje steun te krijgen. Wees er blij mee, heb dat liever dan de miljarden die (weer) naar Zuid Europa gaan.
 

·
The only way is up
Joined
·
80,947 Posts
Laboratorium dat weg moet voor nieuw Feyenoordstadion gaat naar Ridderkerk
Het bedrijf TLR International Laboratories verhuist naar Ridderkerk. De specialistische onderneming, die vanwege de komst van het nieuwe Feyenoordstadion moet vertrekken van de huidige plek bij de Korte Stadionweg, komt terecht in een bestaand pand bij de A15. Een omgevingsvergunning is inmiddels aangevraagd bij de gemeente Ridderkerk.

 

·
Registered
Joined
·
33,129 Posts
Discussion Starter #21,165
^^ Formeel is die locatie in Ridderkerk maar vrijwel iedereen zal het als Rotterdam zien. De locatie ligt zelfs binnen de Ring van Rotterdam.
 

·
Registered
Joined
·
33,129 Posts
Discussion Starter #21,166
Van de AD-website:

Toets milieuplan Feyenoord City: ‘Meer informatie nodig over geluidsoverlast en veiligheid’

Het milieu-effectrapport voor Feyenoord City bevat veel informatie, maar nog onvoldoende over geluidhinder en externe veiligheid. Dat schrijft de Commissie voor de milieu-effectrapportage in haar zojuist verschenen advies over dit rapport. ,,Ook is nog onduidelijk hoe met monitoring, evaluatie en maatregelen ingespeeld wordt op onzekerheden, bijvoorbeeld wat betreft de bereikbaarheid van het gebied bij voetbalwedstrijden.’’
 

·
Registered
Joined
·
991 Posts
Allemaal schijn. Is net als met die zienswijzen van de provincie over veiligheid en detailhandel. Daar gaat een club als Vers Beton dat ineens heel veel over schrijven. Terwijl iedereen die weet hoe het balletje rolt weet dat het formaliteiten zijn. Kwestie van een briefje sturen met extra info en de instanties zijn weer tevreden.
Het is echt verbazingwekkend om te zien dat er nog mensen zijn die zo naief zijn om te denken dat rechters of regels nog iets kunnen veranderen aan een project dat politiek is besloten. Rechtbanken zijn applausmachines. Althans, de bestuursrechtbanken (Raad van State).
 

·
Registered
Joined
·
215 Posts


Een groep eigenaren van de Kuip wil weten of het bestuur van Stadion Feijenoord een ‘Plan B’ achter de hand heeft, mocht Feyenoord City door de economische crisis onverhoopt onder druk komen te staan. ‘Wordt er nagedacht over zo’n plan B en zo nee, waarom niet?’ schrijft voorzitter Conré Oostrom aan de leden van de Vereniging Aandeelhouders Stadion Feijenoord (VASF).

Met de vraag om een ‘plan B’ wordt niet op dit initiatief gedoeld, laat Oostrom weten. ,,Er zijn zoveel mensen die roepen dat ze een alternatief stadionplan hebben. Ons verzoek is gericht aan het stadionbestuur.’’
 
21161 - 21169 of 21169 Posts
Top