Skyscraper City Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 20 of 504 Posts

·
der Niederländer
Joined
·
5,190 Posts
Zeker wel prefab, alleen nog geen prefab-wanden. Momenteel zijn de vloerplaten en het vlechtwerk prefab en worden de wanden ter plekke gestort. Heb eigenlijk geen idee hoe lang ze doen over 1 etage, maar ik schat zo'n 2 tot 2,5 week.
 

·
Helder
Joined
·
2,689 Posts
Waren die platen, aan de onderkant aan het water, overgebleven bij de bouw van de Hoge Heren? :D
 

·
Bart van de Velde
Joined
·
1,368 Posts
Pfoeh, het is toch eigenlijk al best een groot gebouw aan het worden!

Het is vast al eens eerder langsgekomen, maar waar dient dat halfgemetselde muurtje voor dat te zien is op foto 2 van StielSky?

Btw: bedankt voor de update!
 

·
Niks mooier dan de bouw
Joined
·
495 Posts
^^
neem aan dat die muur helemaal afgemetseld wordt zodra, de staalconstructie geheel staat, en als de gemetselde muren klaar zijn kunnen de vloeren gelegd worden, waarschijnlijk kanaalplaatvloeren
 

·
Administrator
Joined
·
30,139 Posts
^ schijnt dat ze binnenkort gaat stapelen met de prefab. Zou mooi wezen want dan komt er weer een beetje zichtbare speed in. :cool:
 

·
|/|/|\/|
Joined
·
7,721 Posts
Ik vind het maar raar dat Dixi z'n telefoonnummer op die bakken zet. Hoeveel dronken festivalgangers zouden dat nummer nou al zomaar gebeld hebben? Je zou denken dat organisatoren Dixi toch wel weten te bereiken wanneer nodig. Achja. Mooie foto's. :)
 

·
der Niederländer
Joined
·
5,190 Posts
Zag vandaag een Faber betonpomp (geen mobiele) staan. Ben benieuwd waarom die op dit moment van de bouw is geinstalleerd. Verder stelt de aangekondigde 06.00 - 22.00 uur mentaliteit in werkelijkheid nog niet veel voor. Realiteit is momenteel 07.00 - 19.00 uur en zaterdags wat knutseluurtjes in de ochtend tot de vroege middag.
 
1 - 20 of 504 Posts
Status
Not open for further replies.
Top