SkyscraperCity Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 20 of 504 Posts

·
der Niederländer
Joined
·
5,195 Posts
Zeker wel prefab, alleen nog geen prefab-wanden. Momenteel zijn de vloerplaten en het vlechtwerk prefab en worden de wanden ter plekke gestort. Heb eigenlijk geen idee hoe lang ze doen over 1 etage, maar ik schat zo'n 2 tot 2,5 week.
 

·
visit the world
Joined
·
8,359 Posts
^^ Je zou het wel zeggen ja, ziet er net zo lelijk uit! :) Van mij mag het vaker hoog water zijn ;) :D
Voor de rest zit toch wel met smart te wachten op het ECHTE prefabwerk!
 

·
Bart van de Velde
Joined
·
1,401 Posts
Pfoeh, het is toch eigenlijk al best een groot gebouw aan het worden!

Het is vast al eens eerder langsgekomen, maar waar dient dat halfgemetselde muurtje voor dat te zien is op foto 2 van StielSky?

Btw: bedankt voor de update!
 

·
Niks mooier dan de bouw
Joined
·
495 Posts
^^
neem aan dat die muur helemaal afgemetseld wordt zodra, de staalconstructie geheel staat, en als de gemetselde muren klaar zijn kunnen de vloeren gelegd worden, waarschijnlijk kanaalplaatvloeren
 

·
|/|/|\/|
Joined
·
7,721 Posts
Ik vind het maar raar dat Dixi z'n telefoonnummer op die bakken zet. Hoeveel dronken festivalgangers zouden dat nummer nou al zomaar gebeld hebben? Je zou denken dat organisatoren Dixi toch wel weten te bereiken wanneer nodig. Achja. Mooie foto's. :)
 

·
der Niederländer
Joined
·
5,195 Posts
Zag vandaag een Faber betonpomp (geen mobiele) staan. Ben benieuwd waarom die op dit moment van de bouw is geinstalleerd. Verder stelt de aangekondigde 06.00 - 22.00 uur mentaliteit in werkelijkheid nog niet veel voor. Realiteit is momenteel 07.00 - 19.00 uur en zaterdags wat knutseluurtjes in de ochtend tot de vroege middag.
 
1 - 20 of 504 Posts
Status
Not open for further replies.
Top