SkyscraperCity Forum banner
1 - 20 of 29 Posts

·
Registered (m)user
Joined
·
2,972 Posts
^^ had het gelezen maar dacht eigenlijk alleen maar een andere kraam voor zo iets en niet een spectakelstuk. Alhoewel die laagbouw daar wel armoedig overkomt waren er geen plannen om dat aan te pakken voor zover ik weet. En dit klinkt wel korte termijn werk.
 

·
Registered
Joined
·
683 Posts
Zijn er plaatjes van deze poffertjessalon? Zodat ik weet of ik ontzet, verdrietig en woedend moet zijn omdat dit architectonisch wonder wijken voor saaie nieuwbouw, of dat ik blij moet zijn dat oude rommel moet plaats maakt voor een hoogwaardige, futureproof juweeltje.
 

·
Captain
Joined
·
3,358 Posts
Je kan dat ding natuurlijk ook verplaatsen naar een wat meer in het oog springende locatie. Hetgeen niet eens zo'n heel moeilijke operatie zou moeten zijn, aangezien het feit dat men in de Rijnmond niet vies is van 'grote dingen verplaatsen'.
 

·
Illustrateur
Joined
·
13,216 Posts
Ow, ik ken nog een poffertjeszaak daar aan de Binnenrotte. Ergens vind ik t wel jammer. Wat mij betreft slopen ze die bebouwing eromheen. dat vind ik eerder niet om aan te zien. Hopelijk wordt die poffertjeszaak ergens anders naartoe verplaatst. het blijft iets Hollands. :)
 

·
Registered
Joined
·
1,564 Posts
Als ik me niet vergis is dit een soort schaalmodel van het Bouwcentrum aan de Weena.
Het origineel ziet er lekker wederopbouw-achtig uit maar in de huidige staat laat het niet veel verdriet achter als de sloopkogel er zich op uit leeft.
Toch vind ik dat het beter zou zijn als dit weer in de oorspronkelijke staat zou worden teruggebracht, juist in dit deel waar de wederopbouw verder weinig spraakmakends heeft veroorzaakt.
 

·
a.k.a. Sequentia
Joined
·
21,956 Posts
Plus: locatie, en dat het bestemd is voor jongeren en ouderen die niet veel te besteden hebben

Min: de hoogte. Dat kan beter! Denk aan het strijkijzer...
 
Joined
·
35,468 Posts
45 meter is gewoon een fors stedelijk blok, en dat is op deze plek gewoon meer dan welkom. Echte hoogbouw (70+) zou hier minder passen. 45 meter hier is al veel beter dan wat meestal routine is: aansluiten bij de hoogte van bestaande omliggende bebouwing.
 

·
tunelion
Joined
·
3,116 Posts
wow ziet er erg gaaf uit! hopelijk is de gevel ook een beetje interessant want nu is het gewoon een glazen doos om de locatie aan t geven en niet zozeer het ontwerp van het gebouw wat gevel betreft. maar vooral dat verhoogde plein is mooi. zou een mooi terrassenplein kunnen creeeren daar. als hart van het erg populair wordende meent, pannekoekstraat gebied.
 
1 - 20 of 29 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top