SkyscraperCity banner

Ju pelqen ndarja e re e forumit?


  • Total voters
    19
  • Poll closed .
3001 - 3020 of 3047 Posts

·
Vivere
Joined
·
5,204 Posts
Do propozoja qe te 'Arkitektura dhe Planifikimi Urban' te kishim nje kategori te ndare per stadiumet,komplekset sportive apo fushat dhe temen ku bejne pjese tjua linim vetem projekteve nga qytetet.
 

·
Road Whorrior
Joined
·
6,956 Posts
Eshte problem per te tere.

Administratoret e rinj kane prioritet monetizimin e websitit. Perpiqen te fusin reklama ne çdo skute, duke demtuar disa funksione te programit te forumit.
 

·
Registered
Joined
·
1,705 Posts
Me falni por ka 2 jave qe nuk me del seksioni "Shkurt dhe Shqip", kurse te pjeset e tjera mund te komentoj normalisht. I shkruajta dy admin-ëve por nuk jane pergjigjur, ose nuk i ka shkuar mesazhi. Po përfitoj nga rasti ta bëj këtu kërkesën, mund ta rregulloni këtë problem?
 
3001 - 3020 of 3047 Posts
Top