SkyscraperCity banner

Ju pelqen ndarja e re e forumit?


  • Total voters
    19
  • Poll closed .
3021 - 3040 of 3047 Posts

·
Registered
Joined
·
4,935 Posts
AlbanPOLIMI nuk esht ma moderator, kjo gjë do të thotë që shum shpejt do vendosin një moderator tjetër që të ndihmojë Drenicakun
 

·
Registered
Joined
·
14,879 Posts
^^ Jo. Per te vendosur Drenicakun si mod i dyte jane dashur vite kerkesash me rradhe pasi nuk mendonin se duhej nje mod tjeter edhe pse AlbanPOLIMI ua kishte shpjeguar me dhjetra here arsyen, kohen e limituar per moderim.

Fatkeqesisht anetare te tjere qe mund ta zevendesojne gjithsesi nuk ka pasi nuk plotesojne kriteret shkak denimet perjashto ndoshta helloween 1 dhe Korca Forever.
 

·
Registered
Joined
·
14,879 Posts
Do ishte mire me i pas dy një për pjesën e Shqipërisë dhe tjetrin për pjesën e Kosovës.
Edhe sikur 10 moderatore te kishte forumi eshte nje nuk ka nevoje per ndarje detyrash. Shpresojme gjithsesi qe te vendoset nje mod tjeter Shqiptar pavaresisht se eshte e sigurte qe nuk do ta bejne.
 

·
Registered
Joined
·
14,879 Posts
Nese forumi qendron keshtu ne kete format une nuk do te jem me pjese e tij. Cfare eshte kjo shpifesire! Shpresojme ta rikthejne sic ishte me disa permiresime perndryshe lamtumire.
 

·
.......
Joined
·
6,749 Posts
Nese forumi qendron keshtu ne kete format une nuk do te jem me pjese e tij. Cfare eshte kjo shpifesire! Shpresojme ta rikthejne sic ishte me disa permiresime perndryshe lamtumire.
Xenforo eshte platforma me e mire e forumeve qe ekziston.
Keta adminet thjeshte kane perdor templaten e gabuar.
Hidhi nje sy forumit te Xenforo.com XenForo community dhe do shikosh sa fantastik eshte si platforme.
 
3021 - 3040 of 3047 Posts
Top