10,487 Posts
Według niepotwierdzonych plotek - zeszłego razu na tym samym kierunku woził silniki do śmigłowców. Może i tym razem?Co przewoził nie wiem, wiem na to miast w jakim kierunku - Boufarik w Algierii
Według niepotwierdzonych plotek - zeszłego razu na tym samym kierunku woził silniki do śmigłowców. Może i tym razem?Co przewoził nie wiem, wiem na to miast w jakim kierunku - Boufarik w Algierii
Może do wątku "Czas na śmiech"?wypowiedz Sikory który stwierdził że latem ruszą dwa nowe kierunki, z tym że nie może zdradzić jeszcze jakie bo rozmowy nie zostały dopięte..
Na zdjęciu Bombardier Dash-8, nieoficjalnie nazwany (jak wynika z nasłuchu radiowego) "Duma Podkarpacia". :lol:Z Jasionki najchętniej do Rzymu i Paryża
A jeśli tak, to?:lol: bedzie 600 tys pax ??
Ja też zadałem, dwa pytania. Oczekuję odpowiedzi na drugie.zadaje tylko pytanie, jesli tak- gratuluje :applause:
Ja wiem. Jestem upie...wy. Ale proszę. Napisz jakich właściwie korzyści mam oczekiwać? Tańszych biletów MPK do Jasionki? Trochę mało. Co ja, przykładowy mieszkaniec Baranówki będę miał z tego, że Trzebownisko przestanie być gminą?Przyłączenie północnych terenów z pewnością przyniesie o wiele więcej korzyści niż przyłączenie bezużytecznych terenów Budziwoja ... w tym przypadku ucieszyli się tylko mieszkańcy tej wsi - wzrosła im wartość gruntów.
Touche, mon général!To chyba oczywiste, że mieszkańcy Rzeszowa bezpośrednio jakoś tego nie odczują. Budżet miasta już tak. Najbardziej odczuję Ferenc który będzie mógł chwalić się kolejnymi statystykami i wzrostem mieszkańców, rozwojem miasta itd![]()
Doceniamy twoją szczerą troskę o losy rzeszowskiego lotniska. I o kultywowanie zasad pięknego języka polskiego również.wydaje mi sie ze jesli chodzi o rze to dopiero poczatek...
W zeszłym roku patrzyłem na oferty i bywały takie.A czy jest jakaś możliwość kupienia biletu na wakacyjny kierunek z Rzeszowa w czarterowych samolotach biur podróży? Chodzi mi o sam lot, bez transferu, hotelu, wyżywienia.
A ze strony lotniska usłyszysz:Będzie tak dalej, dopóki nie będziemy mięć mocniejszej pozycji, więcej przewoźników (szczególnie niskokosztowych).
Ileż to już obietnic i prognoz widzieliśmy...Jestem pod wrażeniem nieustająco sprzyjającej dobrej pogody dla Jasionki![]()
Wiesz, żeby się skądś wycofać, trzeba tam najpierw być, taka to moja logika...Kolego, a gdzie ja napisałem że latał? Napisałem, że się wycofał ...
Boeing 747 ze zdjęcia nie ma rampy ładunkowej, którą helikopter mógłby wjechać na jego pokład. A co może być wysyłana z Jasionki samolotami? No, trzeba by popatrzeć na mapę gospodarczą Podkarpacia i zastanowić się, wyroby jakich firm mają teraz wzięcie na świecie. Ale to oczywiście tylko gdybanie.Co oni tak wożą, helikoptery?
Touche, jak mawiali starożytni Francuzi!
Linie Adria Airways deklarują, że nie będą podejmować współpracy z innymi regionalnymi portami lotniczymi w naszym kraju.