^^Swego czasu transatlantyki mogły startować z cargo na full co np w Krakowie nie było możliwe, ale czy do tego potrzebne jest aż 3200 to nie wiem. Na pewno przydał się też do zwiększenia kosztów działalności, krótszy czy dłuższy odśnieżać, patrolować trzeba
przy bukowaniu 1pax
przy bukowaniu 9pax
przy 1pax
przy 9pax
Zauważyłem ciekawą rzecz. Daty które zniknęły z rezerwacji mają taryfy 299zł/349 przy 1 rezerwowanym pax, podczas zmiany liczby pax zmieniają taryfę na 349zł później na 399zł aż wreszcie znikają, w tym samym czasie podczas rezerwacji 1pax są dni za 349/399zł i mimo iż były wyższe niż "wyprzedane dni" nadal pozostają w sprzedaży. Dlatego albo OLT nie ma sztywnego cennika, albo w te dni przyleci inna maszyna niż 68 miejscowy ATR72 który ma obsługiwać loty do Rzeszowa
Znikają pierwsze loty na trasie RZE/KTW - GDNMogli byście czasem postować jak wygląda u was sprzedaż OLT.
przy bukowaniu 1pax

przy bukowaniu 9pax

przy 1pax

przy 9pax

Zauważyłem ciekawą rzecz. Daty które zniknęły z rezerwacji mają taryfy 299zł/349 przy 1 rezerwowanym pax, podczas zmiany liczby pax zmieniają taryfę na 349zł później na 399zł aż wreszcie znikają, w tym samym czasie podczas rezerwacji 1pax są dni za 349/399zł i mimo iż były wyższe niż "wyprzedane dni" nadal pozostają w sprzedaży. Dlatego albo OLT nie ma sztywnego cennika, albo w te dni przyleci inna maszyna niż 68 miejscowy ATR72 który ma obsługiwać loty do Rzeszowa