300 Posts

Ocene pozostawiam forumowiczom.Jak zwyklep-ja top spec od nowych obietów
http://www.blue-architektura.com/fr/slupsk-2.html
Ten budynek to ZUS, dwupasmówka to Szczecińskaschabzkoscia said:Czy budynek na pierwszym planie drugiego zdjecia, to ten gdzie jest fabryka i sklep firmowy Alki?
Ze strony jaka podal tomek razem z wizualka wynika, ze 30.500m2mrbee said:A jaką powieszchnie handlowa bedzie miał??![]()
ten budynek to Urząd Skarbowy, a dwupasmówka to rzeczywiscie SzczecińskaKajus said:Ten budynek to ZUS, dwupasmówka to Szczecińska
Ja jestem ze Słupskaschabzkoscia said:BTW Czy mamy kogos ze Slupska na forum? Bo to bardzo fajne miasto i chetnie dowiedzialbym sie o nim czegos wiecej![]()
LeclercKrisu said:No proszę tyle lat w Słupsku był tylko Real a teraz i OBI i Geant i Castorama podobno. A co budują naprzeciw ZUS-u po drugiej stronie Szczecińskiej?
taki spec??tomek-ostrowiec said:Jak zwyklep-ja top spec od nowych obietów![]()
Zdecydowanie nie. To bedzie okropne z kazdej perspektywy. Jesli budja to na przedmiesciach i do tego obficie sypna pieniedzmi na miasto, niech buduja co chaoralB said:Nic nadzwyczajnego jeśli chodzi o "architekturę" - z perspektywy chodnika jeszcze to będzie jakoś wyglądać, ale z lotu ptaka już strasznie.
Hmmm kiedys postowalem jakies fotki ale to bylo bardzo dawno i raczej nie ma szans zeby sie doszukac.Jak znajde chwilke czasu to postaram sie strzelic kilka zdjec i zalozyc jakis thread ,bo rzeczywiscie strasznie malo Slupska na forum.schabzkoscia said:Moze moglibyscie podrzucic jakies wasze watki, albo cos. Jestem zainteresowany Slupskiem, bo bardzo podoba mi sie zza szyby kiedy jade do UstkiPoza tym nic o nim nie wiem
W tym roku na pewno zatrzymam sie na dluzszy spacer.