Etapów jest niby 7:Ma ktoś te 5 etapów zmian w ruchu? Nie mogę znaleźć
Ma ktoś te 5 etapów zmian w ruchu? Nie mogę znaleźć
Betonowaniu to nie przeszkadza, wszystko zależy od chemii i ceny danej mieszanki. Gorzej jest z asfaltem ale to nam chyba już nie grozi w tym miesiącu.(akurat rozbiórce OT to nie przeszkadza, ale do jakich temperatur wiadukty i asfalt można robić nie wiem).
Dodatkowo dziś uruchamiają bypass w Bojanie, na rok, do końca budowy S6:- w dniu 26.11.2020r. w godz. 20:00 -24:00 zostanie wprowadzona tymczasowa organizacja ruchu w związku z budową by-passu na łącznicy zjazdowej od Gdyni na węźle Gdynia Wielki Kack. W ramach prowadzonych robót przewiduje sie chwilowe wstrzymania ruchu związane z ustawieniem sprzętu lub dostawą BA.
- w dniu 30.11.2020r. o godzinie 21:00 zostanie wprowadzona TOR w związku z funkcjonowaniem by-passu na łącznicy zjazdowej od Gdyni na węźle Gdynia Wielki Kack. Organizacja ruchu będzie obowiązywać do czasu przeniesienia ruchu na nowo wybudowany układ drogowy na węźle.
- w dniu 26.11.2020r. o godz. 11:00 zostanie wprowadzona tymczasowa organizacji ruchu związana z uruchomieniem dużego by-passu na czas budowy obiektu inżynierskiego nad istniejącą drogą wojewódzką nr 218. Planowany okres obowiązywania przedmiotowej organizacji ruchu - 02.12.2021r.
Tak, mały bypass był już od kilku miesięcyWidze ten duzy bypass, ale po co tam az dwa?
Życie jest takie niesprawiedliwe![]()
Czyli mamy dowód, że te etapy już nie obowiązują, te trzy punkty są daleeeko w polu, najwcześniej to zrobią na wiosnę. Tam nie kiwnęli jeszcze palcem by poszerzyć to miejsce:3. Przeciągnąć Rdestową do układu docelowego.
4. Przerzucić ruch na jakąś jezdnię koło Namiotu Gdyńskiego (nie mogę za bardzo do tego dojść)
5. Dopiero wtedy mogą zamknąć skrzyżowanie przy Polifarbie