Patrząc na to zdjęcie: https://m.imgur.com/xlEeTFS
pierwsze co pomyślałem, że to Artur Żmijewski z Sandomierskiej Policji Klerykalnej. Jak się przyjrzałem to okazało się, że ktoś sobie robi żarty i wpuszcza nowoTopGearowca Matta LeBlanc'a ale żadnego superauta nie widziałem czyli też nie. A tu poprostu kapelan generał MIB we własnej osobie
PS. Świetnie że już trasa otwarta
Niestety nie. Ja też byłem i sie przejechałem:bananaiekna droga :cheers: tylko szkoda że taka krotka Most piękny i naprawde robi wrażenie !!! Jak jechałem od strony A4 to dużo kierowców gubiło sie na węzle Przewóz i jak wracałem to jeden Pan pomykął sobie na rowerku po pasie awaryjnym przez most :bash: zatrąbiłem ale nic to nie dało. Jak sie ogarne to wrzuce zdjęcia i filmy tylko musze je jeszcze zmontować więc pewnie beda pożno w nocy albo rano :banana: :cheers:
^^Auto widać, ale w którym miejscu akurat stałam to nie wiem...
zaraz wrzucę film z wjazdu na uroczystość. Później będzie następny, ale to wszystko musi potrwać trochę.
A forum community dedicated to skyscrapers, towers, highrises, construction, and city planning enthusiasts. Come join the discussion about structures, styles, reviews, scale, transportation, skylines, architecture, and more!