SkyscraperCity Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 12 of 12 Posts

· Registered
Joined
·
1,105 Posts
Sta se nalazi u objektu iza RTV doma uz Miljacku posto djeluje zapusteno? Pitam jer bi bilo super da setnica uz Miljacku produzi do devete transverzale te se upotpunosti uredi korito. I ovaj most preko Miljacke na devetoj izgleda da je u veoma losem stanju (ne samo kolovoz), potrebna rekonstrukcija kao na mostovima u Novom Sarajevu?
Ako mislite objekat prekoputa RTV doma tj u sklopu RTV doma. Tamo se nalaze generatori za napajanje strujom. Sav taj prostor je u vlasnistvu RTV.
Ideja je fenomenalna. Šetnica da se nastavi uz rijeku Miljacku.
 

· Registered
Joined
·
1,105 Posts
Je li ostvarujes prihode na embedded videos na SSC? Pitam posto ne vidim reklame kada pokrenem video preko foruma dok kada uradim preko Youtube skoro uvijek da. Mislim, sasvim moguce je da je rijec o slucajnosti jer reklame ne budu uvijek no eto cisto me zanima :D naravno, adblock mi je iskljucne kako za SCC tako i Youtube upravo jer smatram besmisleno koristenje necega (foruma, gledanje video) bez da vlasnik moze generisati prihode preko mene.
Ne znam gledajuci forum, generalno zarada od Youtube je 10-20KM mjesecno. Mislim da cak imam opciju na Videu da zabranim prikaz u embedded.
Ali draze mi je da svi uzivamo u izgradnji i videima :)
 
1 - 12 of 12 Posts
Status
Not open for further replies.
Top