Cool, where do you get pics like that?
Duckzilla said:Znam da ovo možda zvuči okrutno ili šta ja znam, ali poslije ovoga šta se desilo - bolje je što smo se razišli. Ovako se pokazalo ko je kakav.
Ali ono što ja žalim su ljudi koji su stradali da se to pokaže, a moglo je bez toga![]()
I wouldn't use the example of Kosovo, since its situation is exactly what Bosniaks are arguing against in the case of Bosnia. Vojvodina's autonomy is Tito's construct, and was removed in the end because it cost too much $$$.Hepec said:Pokazali ste ko je kakav. Pokusali ste sa Slovenijom, pa nije islo. Onda sa Hrvatskom, pa vam ni to nije islo. Dobili ste dio Bosne samo zato sto njeni gradjani nisu imali ni armiju, ni pusku, ni silu iza sebe kao sto ste imali JNA. Onda posto ni to nije je uspjelo, pokusali ste napokon uzeti sto vise teritorije Kosova, pa ni to niste dobili, vec jos gore, izgubili ste i to malo teritorije Kosovskim Albancima. Crna Gora hoce da se odvoji, Vojvodina je i tako uvijek bila autonomna. Sada hocete Republiku Srpsku da se "prikljuci" Srbiji.
Boycie said:I am not sure if I should laugh or cry seeing this...