G.N.
czy masz tych zdjęć więcej? Jeśli tak, to bardzo proszę.
czy masz tych zdjęć więcej? Jeśli tak, to bardzo proszę.
Hmm, ciężko to jednoznacznie stwierdzić. Myślę, że nie do końca, choć naprawdę dużo jest ku temu robione.BARTzZABŁOCIA;13022256 said:Jak byś GN ocenił? Miasto już się otrząsnęło z wojny? Ja, będąc tam kilka lat temu jednak czułem, że w ogóle państwowość bośniacka jest.... bardzo słąbo ustabilizowana. Co prawda spędziłem w Sarajewie jedynie parę godzin, ale np ok. 6 pociągów odjeżdzających z ok 800000 miasta NA DOBĘ robi średnie wrażenie..
Przyznam, że Twoje fotki robią optymistyczne wrażenie, oczywiście w porównaniu z tym co widziałem w 2003.
Sarajewo to jedno z miejsc, które zrobiło na mnie największe wrażenie w całym moim życiu... Rzeczywiście wiosna niewątpliwie dodała uroku... Co do zdjęć to postaram się jeszcze coś wyszperaćHmm urokliwie wyglada Sarajewo na wiosne, takie zatopione w zieleni. Ja bylem w zimie i wtedy wygladalo b przygnebiajaco. Do tego widze ze coraz lepiej wyglada, mniej widac slady wojny, chociazby po tych wysokich budynkach, ktore keidys byly chyba budynkami rzadowymi. Jak ja bylem, byly same szkielety zelbetowe.
oczywiscie zazdroszcze wycieczki i zdjec
Bedzie wiecej fot? Moze stara czesc miasta? Albo okolice Sarajewa?
Tak by mogly wygladac wyremontowane lodzkie blizniakiTe wieże zostały zniszczone podczas wojny i odbudowane.
![]()