SkyscraperCity banner

41 - 60 of 121 Posts

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #43
TAROM va anula mai multe curse. Anunțul Ministrului Transporturilor
Răzvan Cuc a spus că au fost introduse noi curse fără a fi făcute studii de rentabillitate. Este vorba despre Sibiu-Stuttgart, Sibiu-Munchen, Timişoara-Chişinău, Timişoara-Stuttgart, Paris-Cluj sau Paris-Timişoara.

„Ştiţi cu ce grad de încărcare zburau aceste curse? 25%. Dacă luăm un ATR, înseamnă că zbura cu 10 pasageri la bord”, a spus ministrul.

Răzvan Cuc a adăugat că noua conducere a TAROM trebuie să facă de urgenţă un audit şi să anuleze aceste curse.
 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #45
Stiu, ciudat ca Digi prezinta intr-o asa nota serioasa.
De anularea spre Stuttgart scriam aici din 9 feb.:lol:
Putin ambiguu articolul, scriu de anulari dar se refera la trecut zburau
 

·
Banned
Joined
·
94 Posts
Intreb si eu: cum vrea sa anuleze curse deja anulate de cel putin o luna de zile ? #numazic
Iti spun eu. Pentru ca toti politrucii ie retarzi, si n-au nici o treaba uni cu alti. Astia nu stiu de capul lor, nu stiu ce-i aia comunicare, si debiteaza fiecare ce-l taie capul in acel moment. Nici nu trebuie sa va mai surprinda aberatiile spuse de politruci. :nuts:
 

·
Registered
Joined
·
17 Posts
Ramane de vazut ce au de gand cei de la Tarom cu ruta spre Bucuresti.Daca este sa ne luam dupa declaratiile acestui Cuc si aceasta ruta ar trebui inchisa...
 

·
Registered
Joined
·
5,218 Posts
^^

De exemplu cursa Timisoara - Stuttgart era atat de lipsita de potential, incat la scurta vreme dupa Tarom a introdus-o si Eurowings, filiala Lufthansa... Deci daca la Tarom n-a fost profitabila, s-ar putea [sic] sa n-aiba legatura cu potentialul rutei...
 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #52
nicolaem, TAROM pe Stuttgart din Sb foarte posibil, Blue are tot pe Stuttgart. Nu inteleg de ce nu s-au gandit la alta destinatie.

Klausenburg, personal imi pare putin suspect arealul geografic de unde retrag curse. O fi depinzand de cum se voteaza? Poate sufar eu de paranoia. Dar bagam, scoatem, bagam, scoatem...:D Cu Wizz e cu totul alta mancare de...ciorba. Incercam si vedem cum merge.
Oricum TAROM, nici nu mai stii ce-i cu ei. Pare un CFR2 sa nu scriu mai mult. Cu toate ca aveau o reclama buna...
 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #53
Astia pe langa ca ne detesta, mai si profita. Sa zica careva ca am paranoia. Pai cum?! Suntem rentabili sau niet ^^ ? :lol: Ce va placeti sa mulgeti cand e rentabil. Pacat ca nu mulgeti un bou :D
Cum încearcă Tarom să scoată bani pe urma Summitului de la Sibiu: vinde bilete la 500 de euro
https://tarom.ro/sibiu-de-la-56-euro-dus-intors-cu-toate-taxele-incluse
Compania aeriană Tarom anunță că a pus în vânzare bilete pe ruta directă Bruxelles-Sibiu-Bruxelles cu aproape 500 de euro pentru zilele în care va avea loc Summitul informal al Uniunii Europene.

Într-un comunicat, Tarom anunță că „oferă 3 zboruri pe săptămână din Bucureşti cu tarife ce pornesc de la 56 EURO* dus-întors cu toate taxele incluse, la achiziţia de pe site”, precizând că „în mod excepţional, în zilele de 8 mai şi 10 mai puteţi beneficia de o suplimentare a locurilor pe Sibiu, prin includerea acestei destinaţii ca escala a zborului extern spre Bruxelles”.

Tarom menționează că tarifele pentru o călătorie dus-întors pe ruta directă Bruxelles – Sibiu – Bruxelles în zilele de 8 mai şi 10 mai pornesc de la 477 EURO cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site și că la acest tarif „locurile sunt limitate”.

Spre comparație, pentru aproximativ aceași perioadă (7-11 mai) un zbor cu Wizzair pe ruta Bruxelles-Sibiu-Bruxelles costa azi dimineață 135 de euro.

Pe ruta București-Sibiu-București însă găsești mai greu bilete la 56 de euro. În funcție de perioada aleasă, prețul poate ajunge la 61 de euro la începutul lunii iunie, iar în săptămâna Summitului cel mai ieftin bilet disponibil azi dimineața pe site-ul companiei este de 86 euro pentru perioada 6-10 mai.
 

·
Registered
Joined
·
423 Posts
pt TurnulSfatului.ro: O minima documentare ar fi fost de ajuns sa nu te apuci sa compari Tarom cu Wizz pe Bruxelles- Sibiu.
Tarom: legacy airline, servicii full, zboara de pe Bruxelles Zaventem care e la 10 km de centrul orasului si e conectat foarte bine la oras, avand un public tinta cu venituri mid-up.
Wizz: low-cost. Servicii minime, extra taxe la greu, zboara de pe Bruxelles Charleroi care este la 46 km de centrul orasului avand un public tinta cu venituri low - mid-low.
Acum sincer comparatia nu are rost intre un doritor de city-break sau de chilipiruri si un functionar european care are decontat zborul.
 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #55
De ce nu le scrii lor direct? E o idee...
De acord ca una este un personal, alta expres, facand o paralela cu un anumit transport terestru.
Legacy....hmm, in cazul asta scopul nu scuza mijloacele. Destul de reticenti cand e vorba de SB (ani intregi fara legatura directa) dar abia asteapta sa profite de un eveniment. Not so good for the image! Cu siguranta nu ar fi deranjat incercarea asta de a profita daca nu ar fi existat in ultimii ani tendinta de a ne scoate de pe harta lor.
Cat despre fiecare ce prefera si cat cheltuieste, subiect foarte discutabil.
 

·
Registered
Joined
·
17 Posts
In perioada 15.09-31.10.2019 pista aeroportului MemmingenFMM)intra in reparatii,in consecinta cursele vor fi mutate pe aeroportul Friedcrihshafen(FDH)...
 
41 - 60 of 121 Posts
Top