SkyscraperCity banner

61 - 80 of 89 Posts

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #61
(FOTO) Stadiul lucrărilor la Stadionul "Municipal": Gazonul, cam într-o săptămână! Doi stâlpi ai nocturnei de 1.800 de lucşi sunt în picioare!
Lucrările la gazonul arenei din Parcul Sub Arini au continuat, săptămâna trecută. Faţă de precedenta vizită pe Stadionul "Municipal", de acum 7 zile, muncitorii au finalizat întinderea reţelei electrice a încălzirii din gazon, iar până la finele săptămânii trecute reuşiseră să acopere o jumătate din suprafaţa de joc cu un strat gros de nisip, urmând ca acesta să fie tasat, bineînţeles după ce nisipul va fi dispersat pe întreaga suprafaţă.
...
A început montarea stâlpilor nocturnei

În paralele cu lucrările la suprafaţa de joc, la "Municipal" a început şi ridicarea stâlpilor pe care vor fi montate reflectoarele instalaţiei de nocturnă.
"Se lucrează destul de repede. Nocturna va avea 1.800 de lucşi, va avea certificat, va fi în regulă. Cel care o pune a calculat, va avea atâtea reflectore încât să fie lucşii necesari. Înălţimea stâlpilor va fi de aproximativ 25 de metri. Aceşti stâlpi sunt provizorii. Când va începe lucrarea la stadion, stâlpii vor trebui daţi jos, iar reflectoarele vor merge pe copertină. Reflectoarele sunt de ultimă generaţie, sunt făcute la o firmă din Italia, sunt de calitate şi vor putea fi folosite şi la nocturna de pe acoperişul tribunei", a mai spus Mureşan.

Work stage at the Municipal Stadium

Work on the turf of the arena continued last week. the workers completed the extension of the electric grid for heating and by the end of last week they had managed to cover half of the playing surface with a thick layer of sand, after which it will be compacted, of course after the sand will be scattered on the entire surface.
The operation to cover the playing surface will continue this week and most likely at the beginning of next week the turf will be laid.

In parallel with the work on the playing surface, the erection of the pillars on which the reflectors will be installed also began.
The height of the pillars will be about 25 meters. These pillars are temporary. When the work begins at the stadium, the pillars will have to be lowered and the reflectors will go on the cover. The reflectors are state-of-the-art, are made at a company in Italy, are of good quality and can be used at night on the roof of the grandstand. 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #63 (Edited)
Primăria Sibiu inițiază a treia etapă de modernizare a Stadionului Municipal
Primarul Municipiului Sibiu, doamna Astrid Fodor, propune spre aprobarea Consiliului Local Sibiu a treia etapă de modernizare a Stadionului. În prima etapă s-a modernizat tribuna principală existentă unde este amenajată o sală de antrenament cu pistă de atletism, vestiare, birouri, magazii, o bucătărie, sală de mese și protocol, sală de ședințe, dormitoare și o lojă amenajată ca zonă de securitate. În a doua etapă, aproape de finalizare și aceasta, s-a reabilitat suprafața de joc, în prezent lucrându-se la așternerea gazonului.(...)
urmând să ofere publicului peste 12.000 de locuri” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)
Parca trebuiau sa fie 19000. 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #65
Merci, si cu 12000 s-ar incadra in una din cele 4 categorii UEFA
Although the minimum stadium capacity for category four is 8,000, no stadium with a capacity less than 30,000 has been selected to host a UEFA Europa League Final, and no stadium with a capacity less than 60,000 has been selected to host a UEFA Champions League Final, since these regulations were introduced in 2006.
 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #66
În Muzeul ASTRA va fi wi-fi
Administrația Muzeului ASTRA intenționează să achiziționeze servicii de internet wireless pentru a oferi internet pe teritoriul acestuia, în zona dintre lac și granița cu grădina zoologică.
Potrivit unui anunț de publicitate, în această zonă infrastructura există, fiind necesară doar aparatura care asigură wireless-ul. Fibra optică există.
(...)
Valoare estimată a contractului pe care vrea să-l semneze CNM ASTRA este de 91.838 lei, sumă în care este inclusă și plata pentru un serviciu adăugător, de internet nelimitat de date mobile.
 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #67
Primăria înființează un nou serviciu: se va ocupa de infrastructura sportivă a Sibiului. „Sunt necesare acțiuni de modernizare”
Evident :doh:
După discuția din iulie, când consilierul local Adrian Bibu a adus în actualitate pentru prima dată în ultimii 20 de ani subiectul infrastructurii sportive a SIbiului, Primăria propune înființarea unui nou serviciu public. Acesta ar urma să se ocupe de infrastructura sportivă existentă din oraș. Deocamdată, rămâne o necunoscută tema construirii unor noi obiective, cum ar fi o sală polivalentă sau înființarea unui club sportiv municipal.

Serviciul Public de Administrare Baze Sportive și de Agrement Sibiu este denumirea noului serviciu pe care primarul Astrid Fodor îl va propune consilierilor locali pentru înființare în ședința din 31 octombrie. Acesta va avea zece angajați, cu tot cu director, iar sediul se va afla în sediul din Piața Mică, nr. 22.
(...)
Bunurile publice la care face referire primarul sunt: Stadionul Municipal Sibiu cu tot cu terenul secundar (antrenament fotbal) și zona de agrement de lângă terenul secundar (teren Aleea Mihai Eminescu), Skateparkul din zona Pieței Obor, Lacul lui Binder cu dotările aferente și terenul de sport situat în Parcul Ștrand cu suprafața de 12.900 mp.
(...)
Si bazele sportive, unele cu stadioane, Independenta, CFR, COMPA/IPAS/Soimii, Vointa, rugby Bebe Boboc, de cine apartin? Ce se intampla cu ele? Doar cel de rugby, Independenta si Vointa sunt functionale (stadiu de avarie si anii '70).

Fostul stadion CFR e cel mai tandari. Banuiesc ca apartine de gigantul in coma, CFR.
Articol din 2016, naiba stie ce padure a prosperat acolo intre timp sau ce FC Gallus gallus domesticus evolueaza ( :lol: )
FOTO | Imaginea dezastrului: gunoaie, buruieni şi un loc de grătare. Ce a mai rămas din terenul unde juca istorica echipă Șoimii-CFR

 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #68
Welcome to the world's ugliest stadium. This carbon based, humble world...
Video FB Primaria Sb

Daca la exterior are oarece design, din interior atat de segmentat, plat, banal, n-am mai vazut. Place ca in parcul Sub Arini sunt prevazute bloace comuniste, evident aia cu design-ul habar n-aveam ce dracu faceau ''let's fill that space, too empty''.
 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #70 (Edited)
Da, e actuala ramasa, dinspre parc, peste care mai urmeaza o structura....

I don't know, i just don't know. Organizare si proiectare mai tampita ca la chestia asta de stadion, personal n-am mai vazut.

Au lasat o tribuna cel mai probabil in scopul de a mai scuti bani, apoi dubleaza pretul. Deci o improvizatie scumpa rau.

In loc sa rada si sa faca unul nou de la zero, poate cu un design mai simplu si mai estetic (Cluj Arena e un bun exemplu)
 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #74 (Edited)
Costul este in situatia data o problema, daca era mentionat de la inceput, no problem. Si justificat, evident.

PS cred ca au instalat nocturna la stadion, vezi postarea #61 (prima aici pe pagina).
De pe balcon acum cateva minute (circa 700m vest de stadion), nu prea face fata rabla mea noaptea :lol: 

·
Registered
Joined
·
87 Posts


A inceput renovarea stadionului de fotbal din spatele liceului Industrial 7, s-au inceput lucrarile prin curatarea zonei de balarii si gazonul vechi.
 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #78
Sala Transilvania construiește primul teren de baschet 3×3 din Sibiu, în memoria lui Elemer Tordai
Vești bune pentru pasionații de baschet din Sibiu! Sala Transilvania construiește primul teren de baschet 3×3 din oraș, cu ajutorul Consiliului Județean Sibiu, iar vestea este cu atât mai îmbucurătoare, cu cât terenul îi va fi dedicat fostului mare baschetbalist Elemer Tordai. Terenul îi va purta numele și va fi deschis, din primăvara anului viitor, pentru toți pasionații de baschet.
(...)
Construcția va fi finanțată de Consiliul Județean Sibiu și va corespunde normelor internaționale, având suprafață, marcaje și panou omologate FIBA. Terenul va avea, în interiorul liniilor de joc, dimensiunile de 15 m lățime și 11 m lungime. Pe zona de joc, inclusiv 1,5 m în plus, pe contur, se va realiza montarea unei suprafețe sportive interlocking flotant, direct peste stratul suport, nou realizat, prin înlocuirea pavajelor existente cu o placă de beton elicopterizat cu cuarț. Suprafața sportivă este produsă în SUA, fiind prima suprafață certificată FIBA. Terenul va fi împrejmuit cu un gard metalic din plasă împletită, situat la 3 m distanță de zona de joc, oferind astfel gardă de protecție. Terenul este prevăzut cu iluminat nocturn de 4 stâlpi de 9 metri înălțime, conform standardelor pentru terenuri exterioare, asigurând o iluminare de minimum 600 de lucși. Fiecare din corpurile de iluminat constră într-un proiector care conține 96 de LED-uri, cu lumină de culoare alb neutru, iar controlul iluminatului se realizează printr-o interfață digitală adresabilă pentru iluminat (DALI).

Terenul va beneficia și de o tribună pentru spectatori, realizată din structură metalică și îmbrăcată în lemn de deck de esență massaranduba, fiind unul dintre cele mai puternice și durabile materiale naturale. Gradena a fost proiectată pe latura nordică a terenului și are o capacitate recomandată de 60 de locuri.
(...)
 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #79 (Edited)
Primăria Sibiu a lansat ultima etapă de lucrări la stadion. Prețul: 28 de milioane de euro
Licitaţia de 134 milioane lei (28 milioane euro), fără TVA, pentru continuarea lucrărilor de modernizare a Stadionului Municipal, a fost lansată de Primăria Sibiu, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP. Licitația este una deschisă și termenul limită pentru înscriere este de 18 februarie 2020. Primăria vrea ca a doua etapă a lucrărilor să dureze cel mult 24 de luni.
(...)

Ce o sa fie cu tribuna actuala (nord), dublu acoperita...
CONSTRUCȚIA UNEI ÎNVELITORI (acoperiș) unitare peste tribune și peluze, cu design modern, așezată pe o structură metalică.
Plus ca au renuntat la cifra de €39mil.

2012 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #80
Se pregateste schimbarea iluminatului in Parcul Cetatii

Preparing to change the lighting in Cetatii Park

The local government has begun the procedure for the technical documentation for the extension of the public lighting in Cetatii (Citadel) Park, on the left side, between Thalia Concert Hall and Papiu Ilarian Street. Here will be installed black ornamental lighting pillars with a height of 4 - 4.5 meters, similar to those already installed between Gimnasticii Street and Corneliu Coposu Boulevard.
Au aparut stalpii (dreapta pozei), cam in ultimile 2 saptamani (ultima data cand am fost nu erau)...fac update-uri si pe noapte :lol:

 
61 - 80 of 89 Posts
Top